9 Aralık 2010 Perşembe

Bulunmaz Tiyatro sanatçılarından Oğuzcan Önver'in yazıp yönettiği ve Hilmi Bulunmaz'ın da oynadığı "SÛRET", 26A Kafe'de görücüye çıkıyor!

"SÛRET", 10 Aralık 2010 Cuma günü saat 17.00'de, 26A Kafe'deki salonda izleyicilerin beğenisine sunulacak!


En son çekmiş olduğumuz kısa filmimiz "SÛRET", bu cuma günü, saat 17.00'de, 26A Kafe'deki şirin salonda izleyicilerle sıcak temasa geçecek!

Gösterimin ardından, filme dair eleştiriler, değerlendirmeler ve öneriler, bir sohbet havasında gerçekleştirilecek!

''Liselilerarası Kısa Film Forumu'' projesi kapsamında, ilk kez olarak gösterime katılan kısa filmcilere anlatılacak ve onların da görüşleri alındıktan sonra, proje basın duyurusuyla beraber başlayacak!

Gösterime ve projeye katılmak isteyenleri, bu cuma günü 26A Kafe'ye ve her cumartesi günü 17.00-20.00 arası Bulunmaz Tiyatro'ya bekliyoruz!

26 A Kafe: İstiklal Caddesi, Tel Sokak, No: 26 A / Beyoğlu
Bulunmaz Tiyatro: Gedikpaşa Camii Sk. No: 57 Çemberlitaş

1 yorum:

tiyatroyun dedi ki...

Çok büyük bir zevk alarak oynadığım "SÛRET" filminin kamusal alanda da varlık göstermesinden ne kadar sevinç duyduğumu, okurlara belirtmek zorundayım. Bulunmaz Tiyatro sanatçılarından Oğuzcan Önver, zâten birçok sanat alanında birden etkin olarak üretim yapan bir genç olduğu için, bu kardeşimizin senaryosunu yazıp yönettiği "SÛRET" filminde oynamak, benim için bir zorunluluktu.

Yirmi yıl önce, başrolünde Tarık Akan'ın oynamış olduğu "Bir Küçük Bulut" filminde oynadığımda, ne kadar büyük bir sıkıntı yaşadığımı ve bu sıkıntılı süreç sonrasında, bir daha sinema çalışmalarına asla katılmama kararı aldığımı anımsadığım bir süreçte, Oğuzcan Önver, "SÛRET" adlı kısa filminde oynamam önerisini getirince, hiç ikirciklenmeden kabul ettim ve böylelikle o sıkıntılı sürecin travmasını da azaltmış oldum.

Bundan böyle, Oğuzcan Önver'in yeni projelerinde de seve seve görev almaya hazırım.

Hilmi Bulunmaz

(Kaynak: Oğuzcan Önver)