10 Aralık 2010 Cuma

Sosyalist ilkelerimize aykırı olduğundan, "facebook bataklığı" içerisindeki tartışmalara katılmamakla birlikte, doğal ortama yansıyanları duyuruyoruz!

Oyun'un notu: Yukarıdaki başlık bize, hemen aşağıdaki sunuş yazısı sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'a ve en aşağıdaki yazı Coşkun Büktel'e aittir!


***

Hilmi Bulunmaz
10 Aralık 2010


Benim, halkımın, tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle beslenen Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Sayın Lemi Bilgin'in, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Sayın Ayşenil Şamlıoğlu'nun, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Sayın Nejat Birecik'in avuç dolusu reklâm parası (avanta, diş kirası, sadaka, sus payı) vererek ayakta tuttuğu iftiracı, LİNÇÇİ ve ricacı Tiyatro... Tiyatro... Dergisi ve bu iftiracı, LİNÇÇİ ve ricacı derginin sahibesi Sayın LİNÇÇİ Gülhan Avşar'la bu iftiracı, LİNÇÇİ ve ricacı derginin Genel Yayın Yönetmeni Sayın LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı, kendilerini ifade edebilmek için, "facebook bataklığı" içerisindeki sanal özgürlük ortamında geziniyorlar!

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'ın kurup yönettiği sosyalist kimlikli Bulunmaz Tiyatro ve sosyalist ilkelere göre yayın yapan OYUN dergisinin/sitesinin tiyatro sanatına ışıldak tutan göz kamaştırıcılığından dumura uğrayanlar, doğal tiyatral ortamlarda yaşayabilme yeteneklerini yitirdikleri için, "facebook'ta yaşayanlar" kategorisine dahil olmak zorunda kalıyorlar!!

Ben, "facebook bataklığı" içerisindeki yapay yaşam sürecine dahil olan tiyatral tartışmaları ciddiye almasam da, bu tartışmaların doğal ortama dikey ve/ya yatay geçiş yaptığı zamanlarda, bu tartışmalara da ışıldak tutma göreviyle karşı karşıya olduğumdan, bu tartışmaları, okurlarımın dikkatine sunuyorum!!!

Ağır ağır okuyup, yavaş yavaş ibret alınız!!!... (HB)


***


Coşkun Büktel
9 Aralık 2010


Onlar tiyatroyu işte "bu zekâlarla" yapıyor.

Ve "devlet", tiyatrocu diye, işte bu zekâlara maaş ödüyor!


COŞKUN BÜKTEL İLE KEMAL KOCATÜRK, YÜCEL ERTEN VE ONLARIN (MUSTAFA DEMİRKANLI BORAZANI SAPIKLAR TARAFINDAN ÇETELESİ "DÜZİNE"YLE TUTULAN, FERİDUN ÇETİNKAYA TARAFINDAN İSE "SIRTLAN SÜRÜSÜ GİBİ" DİYE ANILAN) HINK DEYİCİLERİ ARASINDA YAŞANAN TARTIŞMA...

TABİİ, TARTIŞMANIN TAM METNİNİ YAYINLAMAKLA KALMAYACAK, BENİ ENGELLEDİKLERİ İÇİN GÖREMEDİĞİM (SONRADAN BAŞKALARINCA BANA AKTARILAN) YÜCEL ERTEN YORUMLARI İLE KEMAL KOCATÜRK'ÜN ENGELLEMEDEN SONRA YAZDIĞI İÇİN YİNE ANCAK SONRADAN GÖREBİLDİĞİM SON YORUMUNU DA, BU "SIFIR SANSÜRLÜ", ONURLU, YÜREKLİ, DELİKANLI VE DEMOKRATİK ORTAMDA CEVAPLAYACAĞIM.

BAKALIM, "BENİM GIYABIMDA ATIP TUTARAK DEDİKODU YAPMAYI", BOŞ KALEYE GOL ATMAYI TERCİH EDEN, BU GÜYA "SANATÇI" KARTVİZİTLİ, DEVLET BESLEMESİ, ZAVALLI RUHSUZLAR, BÖYLE ÖZGÜR BİR ORTAMDA ELİMDEN KURTULMAK İÇİN KAÇACAK DELİK BULABİLECEKLER Mİ? CB

Büktel'in hesabı düzineyle tutulan vandallarla tek başına giriştiği ve (çaresiz kalan vandalların Büktel'i sansürle engelleyerek susturmak zorunda kaldığı) bu ibretlik tartışmanın tam metnini okumak için, lütfen...

TIKLAYINIZ!

(Kaynak: www.coskunbuktel.com)