8 Kasım 2010 Pazartesi

Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz'dan LİNÇÇİ ve iftiracı Ertuğrul Timur'un yalanlarını çoğaltan LİNÇÇİ ve iftiracı Mustafa Demirkanlı'ya sert bir yanıt

"Eski Tiyatrom.com sahibi ve editörü A. Ertuğrul Timur bir kez daha önemli bir araştırma, belgeleme dosyasına imza attı. (...) Hüseyin Hilmi Bulunmaz'ın gerici, Türk-İslamcı ve faşist çevrelerle bağlantılarını ortaya serdi."

LİNÇÇİ ve iftiracı alçak, TERAKKİ VAKFI TEKNİSYENİ Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid) ile LİNÇÇİ ve iftiracı alçak Mustafa Şükrü Demirkanlı, yukarıdaki sözleri doğrulayacak belgeleri ortaya koyabilirlerse, ben, günde beş vakit Taksim Meydanı'na çıkıp avaz avaz şöyle bağıracağım:

"Ben orrrospu çocuğuyum!!!"

Bana iftira atmak için her türlü yola başvuran, her türlü alçaklığı mubah gören Mustafa Şükrü Demirkanlı ve TERAKKİ VAKFI TEKNİSYENİ Ahmet Ertuğrul Timur (nam-ı diğer 3. Abdülhamid), benim hakkımda attıkları bu iftirayı, uydurdukları bu yalanı, belge olarak ortaya koyamazlarsa, ne olacaklarına ve nerede, nasıl bağıracaklarına kendileri karar versinler!!! (HB)


***


Bakınız: LİNÇÇİ ve iftiracı alçak A. Ertuğrul Timur'un aşağıdaki yalanlarını yayınlayan LİNÇÇİ ve iftiracı alçak Mustafa Demirkanlı, zehir kusmayı sürdürüyor!