6 Ekim 2010 Çarşamba

ÖNEMLİ GÜNCELLEME / 6 Ekim 2010

Aşağıdaki notumuzla ilgili olarak, Mustafa Demirkanlı'nın bu gece (bana ve benden başkalarına da) gönderdiği "Faturanı ödeyebilirim" başlıklı, yine yalan ve iftira dolu mesaj ve Demirkanlı'ya ağzının payını (bininci kez) veren karşı mesajım "ÖNEMLİ NOT"un altındadır.


ÖNEMLİ NOT: Yayınımız her an kesilebilir!

Türk Ticaret adlı hosting şirketinin (daha önce de sık sık olduğu üzere, geçen ay üç gün boyunca kendi arızaları yüzünden yayın yapamadığımız, yani 0 trafik yaptığımız halde) aylık trafik aşım bedeli olarak haksız biçimde ve hiçbir belgeye dayanmaksızın belirlediği 90 TL ceza bedelini ödemek niyetinde olmadığımız için, yayınımız her an kesilebilir.

Onlar yayınımızı kesmeden önce başka bir hosting sitesiyle anlaşma sağlayabilirsek, bize aynı adresten ulaşabileceksiniz. Olmazsa, gelişmeleri, size (bugüne dek fazlasıyla ihmal ettiğimiz) blogspot adresimizden aktarmaya çalışacağız. Lütfen not alın:

www.coskunbuktel.blogspot.com


Sıcağı sıcağına: 6 Ekim 2010 / 02.30

DEMİRKANLI'NIN MESAJI / DEMİRKANLI'YA CEVABIM



Re: faturanı ödeyebilirim

Wednesday, October 6, 2010 2:04 AM

On Wed, 10/6/10, Mustafa Demirkanli <mdemirkanli@gmail.com> wrote:

From: Mustafa Demirkanli <mdemirkanli@gmail.com>
Subject: faturanı ödeyebilirim
To: buktel@yahoo.com
Cc: "Ertuğrul Timur" <aetimur@gmail.com>, "Can Törtop (Tiyatro Dünyası)" <can@tiyatrodunyasi.com>, "Yasam Kaya" <yasam.kaya@gmail.com>, "Tiyatro Oyun" <tiyatroyun@gmail.com>, "Enver Başar" <enverbsr@gmail.com>,
feriduncetinkaya@yahoo.com
Date: Wednesday, October 6, 2010, 1:25 AM


Coşkun Büktel,

Yıllardır yapmış olduğun hakaretler karşısında ancak şimdi seni dava etmeyi içime sindirebildim, gerekli olan adresini sormak için aradığımda da hakaret edip, adresini vermedin, olsun.

Ancak, akıl almaz bir gerekçeyle siteni devre dışı bırakma tavrın sana hiç yakışmadı...


1. Sana hizmet veren server'ını aradım, sitesini inceledim. Söylediğin gerçek değil, öyle bir trafik aşımı yok, diyelim ki var.
2. O, hizmet aşıp bedelini ben ödeyebilirim, amacın "silmiyorum demene rağmen" silmemiş gibi yaparak, yok etmek değilse.
3. Bu yazımı yok sayarak, siteni kapatacaksın, suçu da server'ına atacaksın, ama ben takip edip açıkladıklarının gerçek olmadığını açıklamaya devam edeceğim.
4. "Dava açma" de, açılan davayı geri alırım, söz.Mustafa Demirkanlı0212.216 75 20 - 210537.689 41 71



From:
"Coþkun Buktel" <buktel@yahoo.com>
View contact details


To:
"Mustafa Demirkanli" <mdemirkanli@gmail.com>

Beni hâlâ tanıyamadın, Mustafa!

Ben yalan söylemem. Hele senin iğrenç hilelerine, "bahar temizliklerine" asla tenezzül etmem. Senin gibi yalan söylemeden iki satır yazamayan bir alçak, bir insanın yalan söylemeden yaşıyor olmasını aklı havsalası almayacağından, kolay kolay kabul edemez, elbette. "Hiç olur mu öyle şey, herkese kendini dürüst adam diye yutturuyor olabilir ama bana yutturamaz. Ben yutmam" diye düşündüğün için, pek çok kez, pek çok hileyle açığımı bulmaya kalkıştın ve her seferinde, şapa oturmuş, küle osurmuş, duvara toslamış olmana rağmen hâlâ şu basit gerçeği kabullenemedin:

Sen kötü bir insansın, ben iyi bir insanım. Aramızdaki çatışma, iyi ile kötünün ezeli çatışmasının tipik örneklerinden biri... Bu basit gerçeğe kafan bir türlü basmadığı için, "Acaba bu kez tutturabilir miyim?" mantığıyla, "Ya tutarsa?" diyerek, bana yine iftira atıyor, bir kez daha şerefimle oynuyorsun! Ben adamı mahkemeye vermem, Mustafa! Çünkü karakterime ve karakterimi yansıtan kalemime çok güvenirim. Senin gibi kötü insanların hile ve iftira yöntemleriyle şerefime tasallut etmesini çok fazla sorun da etmem! Ama bunu alışkanlık haline getirenleri, affetmem! Onlara karşı kalemimi öyle bir kullanırım ki, "keşke mahkemeye gitseydi" derler.

Daha önce söylediğim gibi, Mustafa: Yıllardır bana karşı mahkemeye gideceğini söylemenden bıktım. Bana mahkemeye gideceğini söyleme! MAHKEMEYE GİT!!!

Gitmezsen namertsin!!!

COŞKUN BÜKTEL

BONUS:

TRAFÝK AÞIM

Friday, October 1, 2010 6:46 AM
From:
"info@turkticaret.net" <info@turkticaret.net>
Add sender to Contacts
To:
buktel@yahoo.com

Sayın Coşkun Büktel,

09.2010 dönem için coskunbuktel.com web alanı trafik kullanımınız 9.981 GB olarak tespit edilmiştir.

Trafik aşım oranı : 10 GB
Trafik aşım bedeli : 89.9 TL
Son ödeme tarihiniz : 07.10.2010

Son ödeme tarihine kadar trafik aşım bedelinin ulaşmaması durumunda web alnınız askıya alınacaktır.

Ödeme yapmak için tıklayınız.


BONUS 2

Her zaman dediğim gibi:

"Mustafa Demirkanlı'yı midesi kaldırabilen, Demirkanlı'dan iğrenmeyebilen herkesten, tüm samimiyetimle iğreniyorum."