21 Ekim 2010 Perşembe

Linççi vandalların kalleş saldırıları sürerken, İstanbul DT müdürü Şakir Gürzumar'dan Coşkun Büktel'e gelen destek mesajı

Dün gece 23.30 civarında, Şakir Gürzumar aradı. "Sana bir mail göndermeye çalışıyorum ama başaramıyorum" dedi, “senin mail adresin www.coskunbuktel.com değil mi?”

"Hayır" dedim Şakir'e, "o internet sitemin adresi. Mail adresim, buktel@yahoo.com."

"Tamam, telefonu şimdi kapatıyorum. Şu mail'i göndermeyi bir daha deniycem. İnternet özürlü olduğum için başaracağımdan emin değilim. Gönderdikten sonra seni tekrar ararım."

"Tamam."

Birkaç dakika sonra Şakir tekrar aradı. Mail kutuma baktım. Mesajın geldiğini söyledim. Mesaj aynen şuydu:

THEOPE

Tuesday, October 19, 2010 11:34 PM
From:
This sender is DomainKeys verified
"şakir gürzumar"
Add sender to Contacts
To: buktel@yahoo.com


COŞKUN BÜKTEL, BU GÜN İÇİN EN İYİ OYUNU YAZMIŞ BİR TÜRK YAZARIDIR, ÖYLE Kİ YAZDIĞI ESER AYNI ZAMANDA EVRENSELDİR... BU KÜFÜR KIYAMET SİLSİLESİNE KATILMAK İSTEMEZDİM AMA, GERÇEK BUDUR... THEOPE TÜRK DİLİNDE YAZILMIŞ EN İYİ TİYATRO ESERİDİR.


Şakir Gürzumar
Yönetmen



Şakir'e, bu mesajı göndermek gereğini neden hissettiğini sordum. Çoktan beri provalar nedeniyle benim siteme giremediğini söyledi. Bu akşam (yani dün akşam) siteme girip de biraz gezinince, gördüğü yeni haberlerden, bana yapılan yeni ve daha kalleş saldırılardan etkilenmiş ve bütün bu iğrençlikler karşısında, tarafsız kalmaktan rahatsızlık duyarak, tarafını belirtmek gereğini hissetmiş.

"BU KÜFÜR KIYAMET SİLSİLESİNE KATILMAK İSTEMEZDİM" derken neyi kastettiğini sordum. Özellikle, Yücel Erten gibi eski bir DT genel müdürünün "Dalyarak, sike sike usandık, dörtveren, Çüktel" gibi küfürleri açıkça kullanmasından çok rahatsız olduğunu söyledi. Şakir'e, o küfürbaz genel müdürün bana karşı küfürbaz olduğum gerekçesiyle açılan linç kampanyasına imza vermiş olduğunu hatırlatarak, bu tutarsızlık, vandallık ve samimiyetsizliğin küfürlerden çok daha vahim olduğunu söyledim.

Yarım saat kadar bu minval üzere sohbet ettikten sonra, yarın akşam (yani bu akşam) "Ölüleri Gömün"ün galasında buluşmak üzere telefonu kapattık.


COŞKUN BÜKTEL / 20 Ekim 2010. 00.45.

(Kaynak: www.coskunbuktel.com)