6 Ekim 2010 Çarşamba

LİNÇÇİ TOBAV, kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için, şimdi de "Cumhuriyet Koroları" kurulmasına öncülük ediyor!

Cumhuriyet Koroları’na Katılımlar Sürüyor!..


TOBAV öncülüğündeki ilki Cumhuriyetimizin kuruluşunun 85. Yılında gerçekleştirilen “Cumhuriyet Koroları Konseri”nin üçüncüsü 24 Ekim 2010 Pazar günü saat 12:00’de Anıtpark’da gerçekleştirilecektir.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, en büyük kültür devrimcisi ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Cumhuriyetin Temeli Kültür’dür” söyleminden hareket ile gerçekleştirilen “Cumhuriyet Koroları Konseri”ne katılımcı olmak isteyen koroların ve orkestraların müracaatı devam ediyor.

Seyircisi olmayan -tüm katılımcıların koromuza dahil olduğu- söz konusu konserler, gerek Cumhuriyet heyecanını düzeyli bir etkinlikle yaşatma, gerek katılımı gerçekleştirenler açısından önemli bir projenin içinde yer alma duygusuyla son derece kaliteli ve üst düzeyde bir olgunluk içersinde gerçekleştirilecektir. Bu konserler ile; Anayasamızda işaret edilen Türkiye Cumhuriyeti tanımı; "Laik; Demokratik bir sosyal hukuk devleti" olma ilkesini; Türkiye Cumhuriyeti'nin temelinin "KÜLTÜR" olduğunu hatırlatmak; ülkemizde bireyin standartlarının geliştirilmesi; sanatın yaşama biçimi olması özlemi doğrultusunda, "KÜLTÜR" oluşturulması niyet ve dileğimizi, SANATSAL bir buluşma ile duyuracağız.

Bugüne kadar katılımcı olmak isteyen grupların yanı sıra; koro’da yer alıp marşlara katılmak isteyen tüm Cumhuriyet çocuklarını aramızda görmek, birlikte söylemek istiyoruz

Katılımcı korolar ile 10.000 kişilik “Cumhuriyet Korosu” oluşturacağımızı ve konserimizi coşkuyla gerçekleştireceğimizi düşünüyoruz.

24 Ekim 2010 Pazar günü saat 12:00’de ANITPARK’ta buluşmak dileğiyle!...


Haber Giriş Tarihi: 06 Ekim 2010

(Kaynak: tiyatrodergisi.com.tr)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi