25 Eylül 2010 Cumartesi

Türkiye'nin tek LİNÇ KAMPANYASI karşıtı tiyatro dergisi Yeni Tiyatro'nun Genel Yayın Yönetmeni, yazar Erbil Göktaş, Bulunmaz Tiyatro'yu ziyaret etti!

Fotoğraf: Oğuzcan Önver


Faşizmin her türlüsüne karşı olduğundan, LİNÇ KAMPANYASI uygulamasına da karşı olan akademisyen, şair, yazar, Yeni Tiyatro Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Erbil Göktaş, dergisinin yirmi birinci sayısını tanıtmak ve bu dergiyle ilgili olarak, gelecekteki planlarını anlatmak için, sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz tarafından kurulup yönetilen Bulunmaz Tiyatro'yu ziyaret etti.

Erbil Göktaş'ın Yeni Tiyatro Dergisi'ni anlatıp, bu derginin yirmi birinci sayısını tanıttığı toplantıya; Cengiz Bulunmaz, Hilmi Bulunmaz, Mehmet Şahin, Mesut Alptekin, Oğuzcan Önver, Onur Tunç, Sabri Can Locva, Sercan Koca, Uğur Özkan ve Yusuf Bulunmaz katıldı.

Her sayı reklâm vermenin yanı sıra, beş tane elden ve beş tane civarında da bayilerden dergi satın alan Bulunmaz Tiyatro, asla LİNÇÇİ olmayan Yeni Tiyatro Dergisi'nin yaşayabilmesi için, üzerine düşen görevi yapıyor.

Saatler süren ve çok sıcak bir havada geçen Yeni Tiyatro Dergisi tanıtım toplantısının bir saati aşan önemli bir bölümü, videoya kaydedildi. Oğuzcan Önver'le Uğur Özkan tarafından kayıt altına alınan toplantının videosu, pek yakında yayınlanacak. (HB)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi