4 Temmuz 2010 Pazar

Çetinkaya'nın gündeme getirdiği, Büktel sunumuyla aktarılmış "Ece Ayhan okurlar için, 'orospu çocukları, leş kargaları' demiş" sözüne önem vermeliyiz!

Coşkun Büktel
4 Temmuz 2010


Asım Bezirci'nin "İkinci Yeni Olayı" kitabında yazdığına göre (Tel Yayınları, 1974. Sayfa 147) Ece Ayhan okurlar için, "orospu çocukları, leş kargaları" demiş. Aman bizim mutaassıp linççiler duymasın! Herifi derhal "küfürbaz" ilan ederek, "Temiz Edebiyat" adına 1100 kişi birden gidip törenle mezarına işeyebilirler.

Hatta o kelimeleri
linççilerin yaptığı gibi "o. çocukları" şeklinde kısaltarak sansür etmeksizin kitabına aldığı için Asım Bezirci'nin de "mundar" olduğunu iddia ederek, Bezirci hakkında da bir "iyilik" düşünebilirler.

Feridun Çetinkaya, Ece Ayhan'ın "Sırtlanlar Üzerine" söylediklerini bulup internet sitesinde yayınlamış. Ece Ayhan'ın suçlamalarını okumak için, lütfen...

TIKLAYINIZ!

(Kaynak: www.coskunbuktel.com)


***


Ayrıca bakınız:

Bir CIA ajanının Yaşar Kemal'e hainlik teklifinde bulunması sonucu, ünlü edebiyatçı, bu ajana; "Orospu çocuğu, siktir git!" demiş! (Kaynak: Milliyet)


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi