25 Haziran 2010 Cuma

"Yala Ama Yutma" oyununun oynanmasına engel olunmasının en önemli etmeni habervaktim.com, halkı uyutan Aşk-ı Memnu'dan memnun olmadığını belli ediyor!

İşte 'namussuzluk ve alçaklık' itirafı!


İşlenen konusu ile bir çok kişinin tepkisini çeken buna rağmen yayınına devam edilen ‘Aşk-ı Memnu' adlı dizide dün yayınlanan final bölümünde ‘namussuzluk ve alçaklık itirafı' vardı.

Türk toplum ve aile yapısına aykırı senaryosu ile sık sık gündemi işgal eden ve bir çok kesim tarafından tepki ile karşılanın dizide final sahnesinde dizinin ana karakterlerinden Behlül'ün kendi ağzından yaptığı ‘namussuzluk ve alçaklık' itirafı damgasını vurdu. Amcasının karısı ile birlikte olup, aile içerisinde bir çok entrikanın dönmesine de sebep olan dizide finalde amcasının kızı ile evlenirken nikahı terk eden ve 'yengesi' ile sözde duygulsal bir sahne ile hayatına son vermeside dikkat çekti. Popüler kültür tarafından bir çok ortamda reklamı yapılan ve gençliğe idol gösterilip beyinlerinin yıkanmasına ve değerlerin hiçe sayılmasına sebep olan bu dizide Behlül karakteri yaptığı itiraflardan sonra ‘Behlül kaçar' diyerek onca yapılan şeyi bir kalemde temize çekti. İşte o dizinin olay olan final sahnesi;

(Kaynak: habervaktim.com)