17 Mayıs 2010 Pazartesi

Dikmen Gürün'ün yönettiği İKSV Tiyatro Festivali, LİNÇÇİ Demirkanlı'nın yönettiği tiyatrodergisi.com.tr'ye reklam vererek, LİNÇ kültürünü destekliyor!

(Kaynak: www.tiyatrodergisi.com.tr)


***


Oyun'un notu: Yukarıdaki logo, İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı'nın (İKSV) düzenlediği ve Prof. Dr. Dikmen Gürün tarafından yönetilen, "burjuvazinin tiyatral eğlencesi" Uluslararası İstanbul Tiyatro Festivali'ne ait. Bu logoyu, LİNÇÇİ Gülhan Avşar'ın sahibi, LİNÇÇİ Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın Yayın Yönetmeni ve Sorumlu Yazı İşleri Müdürü, LİNÇÇİ Ayşe Nalân Özübek'in Yazı İşleri Müdürü olduğu LİNÇÇİ Tiyatro... Tiyatro... dergisinin yan kuruluşu, gölgesi gibi hareket eden LİNÇÇİ tiyatrodergisi.com.tr sitesinden alarak, olduğu gibi yayınladık. Ancak, bu logo, LİNÇÇİ bir sitede yayınlandığı için, LİNÇÇİ sitelerden aldığımız bütün görsel gereçleri ters olarak yayınladığımız gibi, bu logoyu da ters olarak yayınlıyoruz!


***

Ayrıca bakınız:

Büyük burjuvalardan küçük burjuvalara tiyatral ziyafet yada "Akşam şerifleriniz hayırlı olsun; bizim de tiyatro festivalimiz var mirim!"

LİNÇÇİLERDEN kim ödül alırsa, onu LİNÇÇİ ilan edeceğimizi daha önce duyurmuştuk!

Bir burjuva aydını olan Dikmen Gürün'ün elindeki bayrağı alan bir başka burjuva aydını Beyhan Murphy, ortama uyum sağlamak için koreografik davranıyor


***


LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi