24 Mayıs 2010 Pazartesi

DİKKAT LİNÇÇİ VAR! (DestAR-Theatre)

OYUN'un notu: Aşağıdaki haberi, LİNÇÇİ İsmail Can Törtop'un sahibi olduğu LİNÇÇİ tiyatrodunyasi.com sitesinden alıp olduğu gibi yayınladık. Ancak, haberde bulunan LİNÇÇİ ada biz link verip, bu adı kırmızı renkle biz belirginleştirdik. Ayrıca, yazıdaki bariz yazım yanlışlarını kırmızı renkle belirtip, doğrularını yeşil harflerle biz yazdık!


***


LİNÇÇİ DestAR-Theatre'da Yaz Atölyesi başlıyor


LİNÇÇİ DestAR-Theatre yoğun çabalar sonucu yarattığı yeni sahnesi Şermola Performans ile beraber kurs çalışmalarına da başlıyor. 14 Haziran’da başlayıp 18 Eylül’de sona erecek olan "LİNÇÇİ DestAR-Theatre Yaz Atölyesi"de (Atölyesi"nde)
Temel oyuncuk (oyunculuk)
Beden alıştırmaları ve Pandomim (pandomim)
Doğaçlama
Yaratıcı Drama
Kürtçe diksiyon ve Telaffuz (telâffuz) çalışmaları yapılacaktır.

Yaz atölyesine başvurmak isteyen kursiyerlerin 12 Haziran 2010 Cumartesi gününe kadar. Özgeçmişlerini iletişim bilgileri ile birlikte destar-t@hotmail.com adresine göndermeleri gerekmektedir.

(Not: Yaz atölyesinde başarı gösteren kursiyerler isterlerse yoğunlaştırılmış yeni sezon çalışmalarına katılabilecek ve çeşitli performanslarda yer alabilecekler.)

Ayrıntılı bilgi için: destar-t@hotmail.com / 0555 996 10 43
Adres: İstiklal Cad. İmam Adnan-Nane Sok. No.5 Kat.2 ŞERMOLA PERFORMANS

(Kaynak: tiyatrodunyasi.com)


***


Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Ertuğrul Timur, öznesiz tümce kuruyor!

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi