4 Nisan 2010 Pazar

Zümre Başkanı Bülent Sezgin: O şimdi LİNÇÇİ!

Drama ve Tiyatro Bölümü Zümre Başkanı ve eğitmenimiz LİNÇÇİ Bülent Sezgin 13-19 Ekim 2008 tarihleri arasında Hırvatistan’ın Cakovec şehrinde gerçekleşen ASSİTEJ (Doğru yazımı; ASSITEJ. Çocuklara "Drama ve Tiyatro Bölümü Zümre Başkanlığı" yaptığını iddia eden LİNÇÇİ Bülent Sezgin, ilişkide bulunduğu örgütün adını bile doğru dürüst yazamıyor. Vay körpecik çocukların yıkanan beyinlerine! / OYUN) Uluslararası Çocuk ve Gençlik Tiyatroları Birliği şenliğine ve ülkemizi temsilen Uluslararası Yönetmenler Semineri'ne katıldı. Seminere 15 Avrupa ülkesinden çocuk ve gençlik tiyatrosu yapan deneyimli rejisörler davet edilirken karşılıklı bilgi paylaşımına dayalı seminerde, eğitmenimiz LİNÇÇİ Bülent Sezgin katılımcı bir rejisörlük faaliyetinin nasıl olabileceği konusunda uygulamalı bir eğitim verdi.

(Kaynak: DOĞA KOLEJİ)


***


Oyun'un notu: Yukarıdaki metinde bulunan LİNÇÇİ adın önüne, anasının ak sütü gibi helal olan LİNÇÇİ sıfatını biz ekleyip, bu adın üzerini biz kırmızılaştırdık.

Ayrıca bakınız:

LİNÇÇİ Bülent Sezgin tiyatro festivali düzenliyor!

Logosunda Türk ve AB bayrağı dalganan merkez

Doğa Okulları Drama ve Tiyatro Etkinlikleri Koordinatörü LİNÇ KAMPANYASI imzacısı Bülent Sezgin'in çok büyük başarısını tiyatro kamuoyuna duyuruyoruz!

Boğaziçi Üniversitesi otağındaki LİNÇÇİLER:
BGST Dansçıları
BGST Boğaziçi Gösteri Sanatları Topluluğu
Boğaziçi Üniversitesi Oyuncuları
BÜFK Boğaziçi Üniversitesi Folklor Kulübü
Tiyatro Boğaziçi

(Kaynak: Linç imzacıları listesi)

Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi