28 Nisan 2010 Çarşamba

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Tiyatrosu reklam panolarının kullanım hakkı kendi iradesinde değil!

Ayrıca bakınız:

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları İstanbul Devlet Tiyatrosu Sultanahmet reklam panosunda bugünkü program! (03.03.2010)

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları İstanbul Devlet Tiyatrosu Sultanahmet reklam panosunda bugünkü program! (05.03.2010)

Devlet Tiyatroları duyuru ve tanıtım panolarının reklam şirketlerine pazarlanmasına onay veren DT Genel Müdürü Lemi Bilgin'e Sanat Kurumu'ndan "Hizmet Ödülü"

Emrindeki İstanbul Devlet Tiyatrosu reklam panolarını özel şirketlerin işgal etmesine aldırmayan Lemi Bilgin, Sanat Kurumu'nun Hizmet Ödülü'nü alacak!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, İstanbul Devlet Tiyatrosu reklam panosu! (29 Aralık 2009)

Türkiye Cumhuriyeti, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü, İstanbul Devlet Tiyatrosu Müdürlüğü'nün sokağa düşmüş pür hâli!

İstanbul Devlet Tiyatrosu reklam panosu, kapitalist şirketler tarafından işgal edilince, kısa bir an da olsa, Yeni Tiyatro'yla bu işgali gölgeliyoruz!

Hilmi Bulunmaz, İstanbul Devlet Tiyatrosu reklam panosunun önünde durup, reklam panosundaki figürlere ekmek dilimleri sunuyor!

Devlet Tiyatroları reklam panoları işgal altında!

Türkiye Cumhuriyeti Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları İstanbul Devlet Tiyatrosu Sultanahmet reklam panosunda bugünkü program! (09.03.2010)

İstanbul Devlet Tiyatrosu, çok uzun zaman sonra, anasının ak sütü gibi helal olan kendilerine ait reklam panosunu nihayet eline geçirebilmeyi başardı!

İsviçre / Basel'den birkaç fotoğraf...

İsviçre / Basel'de bir "kültür reklam panosu"...

Demirkanlı'nın yönettiği Tiyatro... Tiyatro... dergisini reklamlarıyla besleyen İstanbul Devlet Tiyatrosu, nihayet kendi reklam panosuna sahip çıktı!

T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü İstanbul Devlet Tiyatrosu'nun Sultanahmet semti reklam panosundaki bugünkü program!

Tümünü izlemek için lütfen TIKLAYINIZ:
İstanbul Devlet Tiyatrosu reklam panosu