14 Ocak 2010 Perşembe

İÜ Devlet Konservatuvarı Pantomim Sanat Dalı'ndan Pantomim Gösterisi!


İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DEVLET KONSERVATUVARI
.............................PANTOMİM SANAT DALI
......................HAREKETİN SESİNİ YAKALAYIN

İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı bünyesinde LİNÇÇİ Vecihi Ofluoğlu önderliğinde kurulan “Pantomim Sanat Dalı” 2006–2007 öğretim yılında Türkiye’de bir ilki gerçekleştirip eğitime başlamış ve halen sürdürmektedir.

Ülkemizde Pantomim sanatı pek yaygın olarak bilinmemekle birlikte, bu sanata gönül vermiş usta sanatçılar, çabalarını yıllardır sürdürmektedirler. Artık bir okulu da bulunan bu sanat dalı, ilk mezunlarını vermeye başladı bile. Hem mezun olanlar hem de mezuniyete birkaç adımı kalan Pantomim öğrencileri hep beraber aynı sahnede bir gösteri gerçekleştirecekler.

Sessizliğin çığlığı, hareketin duyarlı dokunuşları, her bedenin yarattığı imgenin Pantomim ile beden de bütünleşmesini izlemek, seyircilerin dünyasında yepyeni ufuklar açacaktır hiç kuşkusuz. Hareketin sesini yakalamak için tüm sanatseverler bu gösteriyi ücretsiz izleyebilecekler.

LİNÇÇİ Vecihi Ofluoğlu, Yeşim Alıç, Deniz Özmen, Lale Güven, LİNÇÇİ Leman Yılmaz ve Kerem Karaboğa’nın yetiştirdiği genç sanatçıları; 14 Ocak 2010 tarihinde Saat 20.00’da Barış Manço Kültür Merkezi’nde izleyebileceğiz.

OYNAYANLAR: LİNÇÇİ Noyan Ayturan, Nurçin Karabıyık, Ceylan Aran, A.Volkan Işık, LİNÇÇİ Pınar Alev, Hatice Sönmez, LİNÇÇİ Can Girgin, Ezgi Keskin, Didem Ugh, LİNÇÇİ İrem Dilaver, Müge Saut Süs, Deniz Karataş, Özge Elif Yeşilyurt, Pınar Gül Çiçek

14 Ocak 2010 Perşembe
Barış Manço Kültür Merkezi
Saat: 20.00

Caferağa Mahallesi, Moda Caddesi, Nail Bey Sokak
(Caferağa Spor Salonu Yanı)
Tlf: (0 216 ) 418 16 46
http://www.bmkm.gen.tr/kroki.asp

(Kaynak: tiyatrodunyasi.com)


***


Oyun'un notu: Yukarıdaki metni, LİNÇÇİ İsmail Can Törtop'un sahibi olduğu LİNÇÇİ tiyatrodunyasi.com sitesinden alarak olduğu gibi yayınladık. Ancak, metinde bulunan LİNÇÇİ adlara biz link verip, bu adları biz kırmızılaştırdık!

Ayrıca bakınız: Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi