7 Ocak 2010 Perşembe

Coşkun Büktel yazdı!

AÇIKLIYORUZ!


Coşkun Büktel
5 Ocak 2010


Aşağıdaki haberde, kimliğini daha sonra açıklayacağımızı belirttiğimiz
iftiracı linççinin adını açıklamak için gerekli motivasyonu nihayet bugün hissettik ve vakit ayırıp bu güncelleme yazısını yazmaya karar verdik:

Kısacık bir yazıda onlarca imla ve bilgi yanlışı yapan ve William Shakespeare'in adı ile Samuel Beckett'in soyadını bile yanlış yazabilen;

buna rağmen bir üniversitenin tiyatro bölümü hocası olarak ders verip, bir günlük gazetenin tiyatro yazarı olabilen, hatta Tiyatro Eleştirmenleri Birliği genel sekreteri seçilebilen bu iftiracı linççi, Metin Boran'dır.

Kısacık bir yazıda onlarca imla ve bilgi yanlışı yapan ve William Shakespeare'in adı ile Samuel Beckett'in soyadını bile yanlış yazabilen Metin Boran;

Ankara Üniversitesi'nin DTCF Tiyatro Bölümü'nden, Nurhan Karadağ'ın bölüm başkanı olduğu 1996 yılında mezun edilmiştir.

Metin Boran, İhsan Çaralan'ın genel yayın yönetmeni olduğu Evrensel gazetesinin tiyatro yazarıdır.

Metin Boran, Üstün Akmen'in başkanı olduğu Tiyatro Eleştirmenleri Birliği (TEB) genel sekreteridir.


Metin Boran, Sema Göktaş'ın bölüm başkanı olduğu Kocaeli Üniversitesi GSF Tiyatro Bölümü'nde öğretim görevlisi olarak, öğrencilere ders vermektedir.

Metin Boran'ı bu makamlara getirenleri tebrik edemesem de, sahip olduğu tüm handikaplarına rağmen, (benim Coşkun Büktel olarak asla ulaşamadığım) makamlara ulaşabildiği için Metin Boran'ı hararetle tebrik ediyorum.

Metin Boran'ın kısacık bir yazıda onlarca imla ve bilgi yanlışı yapması ve William Shakespeare'in adı ile Samuel Beckett'in soyadını bile yanlış yazmasına ilişkin belgeleri görmek için, lütfen...
TIKLAYINIZ!


***


LİNÇÇİLERİN DÜZEYİ


Coşkun Büktel
31 Aralık 2009


Kısacık bir yazıda onlarca imla ve bilgi yanlışı yapan ve William Shakespeare'in adı ile Samuel Beckett'in soyadını bile yanlış yazabilen bir insan;

dünyanın neresinde, bir üniversitenin tiyatro bölümü hocası olarak ders verebilir? Dünyanın neresinde bir günlük gazetenin tiyatro yazarı olabilir? Dünyanın neresinde bir Tiyatro Eleştirmenleri Birliği genel sekreteri seçilebilir? Hatta dünyanın neresinde bir üniversitenin tiyatro bölümünden mezun edilebilir?


Dünyanın bu enteresan, bu mutena, bu acaip memleketi neresidir? Nerdedir yetenek ve liyakatin adeta günah sayılıp aforoz edildiği bu kifayetsizler cenneti; nerdedir kifayetsizlere bu yoğurdun bolluğu?


Cevap ve belgeler:

Çok yakında!

(Kaynak: www.coskunbuktel.com)