15 Kasım 2009 Pazar

LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın sahibi olduğu www.tiyatrodergisi.com.tr, Aykut Işıklar'ın adında bulunan "t"yi imha ediyor!

"t"siz Aykut Işıklar'ı görmek için görselin üzerine TIKLAYINIZ!.
Yukarıdaki fotoğraf, medya faşisti Aykut Işıklar'a ait. Nedim Saban'a karşı medyatik bir faşistlik başlatan Aykut Işıklar'ın soyadını, 25 Ocak 2009 günü değiştirip, "Dokuzışıklar" olarak yeniden düzenlemeyi uygun görmüştük. (TIKLAYINIZ!)
.
LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından ve tiyatral kanserojen Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın sahibi olduğu www.tiyatrodergisi.com.tr sitesiyse, bırakınız Aykut Işıklar'ın adına medyatik faşistliğini pekiştiren bir düzenleme yapmayı, tam tersine, bu medya faşistinin adındaki "t" harfini söküp atarak, onu biraz daha sempatik hâle gelebilecek görüntüye sokuyor.
.
Tam on altı (rakamla 16) gündür kendiliklerinden düzeltmelerini beklediğimiz "t"siz Aykut Işıklar'ın görüntüsünü asla düzeltmeyen Demirkanlı'ya ait siteyi bu konuda uyarıyoruz: Derhal "t"yi yeniden yerine yerleştirerek, okurlarınızı eşek yerine koymayıp onlardan özür dileyin. Bu önemli uyarımız nedeniyle bize teşekkür etmek zorunda değilsiniz. Zâten sizden gelebilecek herhangi bir teşekkür, bizim sosyalist bilincimizi kirletmeye yönelik olacaktır! (HB)
.
.
***
.
.
Ayku Işıklar’ın Yargılanmasına Devam Ediliyor
.
.
Gazeteci, yazar Aykut Işıklar'ın Nedim Saban hakkında yazmış olduğu yazının kendisinin iddia ettiği gibi basit bir eleştiri yazısı olup olmadığı, ırkçı öğeler taşıyıp taşımadığı, suç içerip içermediği hakkında Sayın Gencay Gürün, Üstün Akmen, Cihan Ünal, Palin Erkan'ın tanık olarak dinleneceği duruşma 3 Kasım Salı 11.00'da Şişli 5. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde (Şişli Abidei Hürriyet cad. Ali Poyrazoğlu Tiyatrosuna giderken.) yapılacaktır.
.
Destek vermek isteyen tiyatro insanlarını duruşmaya bekliyoruz.
.
.
...........................................Haber Giriş Tarihi: 31 Ekim 2009
.