6 Ekim 2009 Salı

Büktel ile Bulunmaz'ın ifade olanaklarını imha etmek için LİNÇ KAMPANYASI şefi Demirkanlı'yı destekleyen Hakan Gerçek, "KOÇ" tarafından sahipleniliyor

Merhabalar,

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi güz sezonu açılış etkinliğinde, Tiyatro Gerçek’in Van Gogh oyunu, 7 Ekim 2009 Çarşamba günü saat 20.00'de tiyatroseverlerle buluşacak.

Etkinliğe ilişkin hazırladığımız bilgi notunu ekte sizinle paylaşıyorum.

İyi çalışmalar,

Ayşenur Ateş
Koç Üniversitesi
Halkla İlişkiler
0212 338 16 90


***


KOÇ ÜNİVERSİTESİ SEVGİ GÖNÜL KÜLTÜR MERKEZİ 2009 GÜZ SEZONUNA, TİYATROYLA MERHABA DİYOR!


Tiyatro Gerçek "VAN GOGH" oyunuyla 7 EKİM 2009 Çarşamba günü saat 20.00'de SGKM'de

Koç Üniversitesi Sevgi Gönül Kültür Merkezi güz sezonu açılış etkinliğinde, Tiyatro Gerçek’in Van Gogh oyunu, 7 Ekim 2009 Çarşamba günü saat 20.00'de tiyatroseverlerle buluşacak.

W. Gordon Smith’in yazdığı ve Ülkü Tamer’in dilimize kazandırdığı oyunda, yönetmen koltuğunda Hakan Gerçek bulunuyor. http://www.tiyatrogercek.com/oyunlar.html

“Van Gogh” oyunun bileti 10 TL, katılım için eguclu@ku.edu.tr adresine e-mail ile rezervasyon yaptırılabiliyor.

Van Gogh
Tek Kişilik Oyun
Yazan: W. Gordon Smith
Çeviren: Ülkü Tamer
Oynayan & Yöneten: Hakan Gerçek
Sahne Tasarımı: Nurullah Tuncer
Işık Tasarımı: Cem Yılmazer
Kostüm & Aksesuar: Aslı Ataseven
Video Tasarımı: Doğuş Bitecik
Müzik: Aria
Vokal: Oya Küçümen
Yönetmen Yardımcısı: Müge Toygartepe
Asistan: Nur Dilara Gül

Hakan Gerçek Hakkında

Mart 1964 yılında Eskişehir’de doğdu. Ortaöğrenimini doğduğu kentte tamamladıktan sonra, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü’nü bitirdi (1988). Bitirdiği bölümde 1988–1990 arasında Müşfik Kenter’in asistanlığını yaptı. 27 yıldır tiyatro yapan Gerçek, İstanbul Akademisi ve Akademi Kenter’de sahne dersleri de verdi. 1986 yılında “Nice Yıllar” adlı oyunla Kent Oyuncuları’na katıldı. “Bir Şey Yap Met”, “Küçük Mutluluklar”, “Yalnızlığın Oyuncakları”, “Ver Elini Broadway”, “Nalınlar”, “Sırça Kümes”, “Fehim Paşa Konağı”, “Eşekdağın Sevdalısı”, “Oyunun Oyunu”, “Sesler, Ziller, Bizler”, “İnishmorelu Yüzbaşı, “Anna Karenina”, “39 Basamak” Kent Oyuncuları’nda oynadığı oyunlardan bazılarıdır. Aynı tiyatroda, “Görünmez Dostlar” adlı gençlik oyununu sahneye koydu. “Çıplak Ayak” ile Avni Dilligil, “Sırça Kümes” ile Lions, “İnishmorelu Yüzbaşı” ile Afife En İyi Erkek Oyuncu ödüllerini kazanan Hakan Gerçek, çeşitli televizyon dizilerinde rol aldı; seslendirme yaptı ve şiir dinletilerine katıldı.


Koç Üniversitesi Hakkında

1993 yılında kurulan Koç Üniversitesi'nde, şu anda 4300 öğrenci öğrenim görmektedir. Koç Üniversitesi eğitim felsefesi olarak bireyin ders ve ders dışı programlarla gelişmesi için bir ortak genel program üzerine meslek programların inşa edilmesinden oluşmaktadır. Koç Üniversitesi’nin lisans ve yüksek lisans programlarından toplam 5500 mezunu bulunmaktadır.

Koç Üniversitesi’nde 20 Lisans, 16 Yüksek Lisans ve 12 doktora programı bulunmaktadır.
Koç Üniversitesi son beş yıldır öğretim üyesi başına en çok yayın sağlayan Türk üniversitesi olmuş ve İngiltere’de yayınlanan Time Dergisi’nin sınıflamasında 2008 yılında ilk 500 dünya üniversitesi arasına girmiştir.

Koç Üniversitesi öğretim üyelerinden 9’u TÜBA Asli Üyesi, 4’ü ise Asosiye Üyedir. Öğretim üyelerimizden 25’i TÜBA’dan GEBİP Ödülü, TÜBİTAK’tan ise 9 Bilim Ödülü, 23 Teşvik Ödülü almıştır.

Bilgi için
Koç Üniversitesi Halkla İlişkiler
0212 338 16 90 - 0 212 338 15 01
ayates@ku.edu.tr

ayuruk@ku.edu.tr

***

OYUN'un notu: Yukarıdaki metni geldiği gibi yayınladık!

Ayrıca bakınız: Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi