6 Eylül 2009 Pazar

Theope yazarı Coşkun Büktel; şair, yazar, tiyatrocu, öğretim üyesi, dergi yöneticisi Erbil Göktaş'a atılan kirli iftiralara dikkat çekip uyarıyor!

Erbil Göktaş


Coşkun Büktel
6 Eylül 2009


GÜNCELLEME:


Erbil Göktaş'ın sağ kroşe tadında cevaplarla ağzının payını verdiği takma isimli sapıklar susmak zorunda kalınca; Mustafa Demirkanlı, sapıklara takviye kuvvet olarak, bizzat kendi imzasıyla ortaya çıkıp, Erbil Göktaş'a yeni yeni iftiralar yöneltmeyi kendine görev bildi.

Mahkemelerin hakaret suçu nedeniyle Demirkanlı'ya verdiği cezaları bir kez daha gündeme getirdiği için, Göktaş'tan belge isteyen ve belge gösteremezse Göktaş'ın "müfteri" olacağını söyleyen Demirkanlı'ya; Erbil Göktaş, "belgelerle" cevap verip asıl "müfteri"nin kim olduğunu kanıtlayarak, Demirkanlı'nın, okurlar önünde bir kez daha teşhir ve kepaze olmasına yol açtı.

Aşağıda, linkini verdiğimiz yeni cevap yazısında, önce Demirkanlı'nın Göktaş'a yönelik suçlamalarını tam metin olarak bulacak, hemen altında ise Göktaş'ın Demirkanlı'ya "belgelerle" verdiği son "dersi" okuyacaksınız.

Lütfen tıklayınız:

MUSTAFA DEMİRKANLI'YA BELGELİ YANITLAR


***


Coşkun Büktel
1 Eylül 2009


TAKMA İSİMLİ SAPIKLAR, İLK ŞİİR KİTABINI ÇIKARAN ERBİL GÖKTAŞ'LA İLGİLİ HABERİN OKUR YORUMLARINA AYRILAN BÖLÜMÜNÜ, KİRLİ İFTİRALARIYLA TUVALET DUVARINA ÇEVİRDİLER

Daima belgelerle konuşan Hilmi Bulunmaz, Coşkun Büktel, Feridun Çetinkaya ve Erbil Göktaş aleyhinde; linççi iftiracılar, kendilerini kepaze etmeden, kanıtlı belgeli ve orijinal kaynağa link vererek, "adam gibi" söyleyecek hiçbir şey bulamadıkları için; iftiralarını yeniden takma isimlerle yaymak yöntemine geri döndüler.

Linççi iftiracıların, yorum adı altında, takma isimlerle ne pislikler yaydığını ve Göktaş tarafından onlara verilen sağ kroşe kıvamında cevapları okumak için, "haber262" başlıklı sitede Göktaş'ın şiir kitabıyla ilgili habere

Lütfen...

TIKLAYINIZ!