30 Eylül 2009 Çarşamba

Büktel ile Bulunmaz'ın sesini kesmek isteyen linççilerin dergisi Tiyatro... Tiyatro...'nun 205. sayısını, Eylül'ün son günü de olsa satın alabildik!

Coşkun Büktel ile Hilmi Bulunmaz'ın sanatsal ifade olanaklarını imha etmek amacıyla bir LİNÇ KAMPANYASI yürütmek için, zâten bir türlü ayın birinde yayınlanamayan Tiyatro... Tiyatro... dergisini giderek daha geç tarihlerde yayınlamaya başlayan Mustafa Şükrü Demirkanlı, benim, halkımın ve tüyü bitmemiş yetimin verdiği vergilerle ayakta durmaya çalışan gecekondu görünümlü Devlet Tiyatroları'ndan sürekli olarak aldığı reklamları hak edebilmek için, umarız, bundan böyle zamanında yayınlanmaya başlar.

Bu ayın ortalarına dek hiçbir yerde bulamadığımız ve 19 Eylül 2009 tarihinde Mısır'a gitmemiz nedeniyle bir türlü satın alamadığımız Tiyatro... Tiyatro... dergisini, ayın son gününün son saatlerinde de olsa, satın alabildik. Linççilerin dergisi Tiyatro... Tiyatro...'yu en kısa zamanda değerlendirip okurlarımıza bu konuyla ilgili bilgi vereceğiz.

Linççilerin dergisi Tiyatro... Tiyatro...'nun Eylül 2009 tarihli, 205 sayısında yazanlar şunlar:

Nedim Saban
Dikmen Gürün
Yusuf Eradam - Linççi
Orhan Aydın - Linççi
Gürol Tonbul
- Linççi
M. Sadık Aslankara

Eser Rüzgâr
Vuslat Taş - Linççi
Pınar Erol
- Linççi
Kerem Saltuk

Mustafa Demirkanlı - Linççi
Roza Erdem

Üstün Akmen - Linççi
Ömer F. Kurhan - Linççi
Özlem Özdemir - Linççi

***

Ayrıca bakınız: Yalan makinesi ve küfürbaz Mustafa Demirkanlı'nın sözde küfre karşı kampanyasına alet olanların imzaladıkları metni ve alet olanları teşhir ediyoruz!

Linç imzacıları listesi