7 Temmuz 2009 Salı

Coşkun Büktel


Demirkanlı'nın Cücenoğlu'na yönelik hakaret ve suçlamalarını neden tekrar gündem yapmak zorunda kaldık?

KİMİ OKURLAR, "BAZI NAHOŞ GERÇEKLERİ OKURLAR BİLMESİN" DİYEN "TEMİZ YAYINCILARI" TERCİH EDİYOR OLABİLİR.

AMA BİZ YİNE DE "OKURLAR GERÇEĞİ, TÜM GERÇEĞİ, TÜM YALANLARI TEŞHİR EDİLMİŞ GERÇEĞİ BİLSİN" DİYEN "KÜFÜR YAYINCILARI" OLMAYA DEVAM EDİYORUZ:

Mustafa Demirkanlı, "Tiyatro Tiyatro" dergisinin bu ayki son sayısında editör yazısını (yani derginin başyazısını) kime yazdırdı dersiniz? Tuncer Cücenoğlu'na!... Evet, evet, yanlış okumadınız: Tuncer Cücenoğlu'na... Hani Demirkanlı'nın 2001 yılı 27 Mart'ında yazdığı bir yazıda, "siyasilerle elense olmuş", "gammaz", "resmi yazar" diye suçladığı ve bir sürü haltlarını anlattığı Tuncer Cücenoğlu'na...

Demirkanlı acaba okurların kime ve neye inanmasını istiyor? Tuncer Cücenoğlu hakkında o gün yazdığı iğrenç hakaret ve suçlamalara mı? Yoksa o iğrenç suçlamaların hedefi olmuş Tuncer Cücenoğlu'na bugün dergisinde yazdırdığı başyazıya mı?

Bu yeni gelişme üzerine, Demirkanlı'nın bugün dergisine editör yaptığı ve başyazı yazdırdığı Tuncer Cücenoğlu hakkında, sekiz yıl önce, yine bizzat Mustafa Demirkanlı tarafından yazılmış ağır hakaret ve suçlamaları, bir kez daha okurlara hatırlatmak, (hiçbir "temiz yayıncı"nın sitesinde gündeme getirmeye yanaşmadığı bu tür iğrenç tutarsızlıkları bir kez daha gündeme taşımak) bizim gibi "küfür yayıncıları" için, elbette ki, bir görev haline geldi (7 Temmuz 2009):


Reklam alamadığı dönemlerde o da herkesi eleştirirdi:

Demirkanlı'dan, Tuncer Cücenoğlu, Refik Erduran ve Recep Bilginer'e Dedikodu Formatında, Asılsız İspatsız (veya İspatı Demirkanlı'dan Menkul) Hakaretler!

(Yazının devamı www.coskunbuktel.com sitesinde)