1 Haziran 2009 Pazartesi

Yalancılar, küfürbazlar, sansürcülerle kol kola girip, C. Büktel ve H. Bulunmaz'ın linç edilmesi için iftiraya ortak olan Can Törtop imana mı geliyor?

Tiyatrodunyasi.com olarak hakkında yayınladığımız iddialar ile ilgili Nesrin Kadıoğlu'ndan özür dileriz. (Tekziptir)


18 Mayıs Tiyatrocular Yürüyüşü'nden sonra sitemizde yayınlanan "yürüyüşe katılan Şehir Tiyatroları oyuncularının fişlendiği" yönündeki iddialarda yer alan "Nesrin Kadıoğlu'nun katılan sanatçıları belgeleme amacıyla yürüyüşte bulunduğu" yönündeki yorumlar BELGESİZDİR, GERÇEK DIŞIdır.

Haberi yayınlamadan önce haberde bahsedilen telefon konuşmaları ve mail trafiğinin doğruluğunu tesbit ederek bu iddialara yer verdik.

Her ne kadar bahsedilen telefon ve mail trafiği doğru olsa da Nesrin Kadıoğlu adına elde hiçbir belge yokken kendisi hakkındaki yorumlara yer vermemiz doğru değildi.

Tamamen tarafımızdan kaynaklanan editoryal bir hata ile yer verdiğimiz bu iddialar Nesrin Kadıoğlu'nu haksız yere zor durumda bırakmıştır.

Nesrin Kadıoğlu, yönetimden bir ismin akrabası olmasına rağmen bu yönetim zamanında kadroya alınmamıştır. Bu yönetim göreve gelmeden çok önce kurumda çalışmaya başlamıştır. Kendisi uzun süredir kurumda görev yapmakta ve sadece bu dönemde değil her dönemde görevini başarılı yerine getirmektedir.

Bu sebeple kendisinden özür diliyoruz.

Yaşanan bu üzücü olaydan ders çıkardığımızı, bundan böyle belge ve bilgi olmadan hiçkimse hakkında iddialara yer vermeyeceğimizi ilan ediyoruz.

Can Törtop
www.tiyatrodunyasi.com

(Kaynak: Tiyatro Dünyası)