16 Mayıs 2009 Cumartesi

Bulunmaz'dan "Bileyci"ye kısa yanıt!


"BİLEYCİ" KURHAN ASIL ŞUNU ANLATMALI: "YALANI, İFTİRAYI, TEHDİT VE KALLEŞLİĞİ KINAMA-MAK NİÇİN GEREKLİ?"


Hilmi Bulunmaz
16 Mayıs 2009



HİLMİ'NİN KISA YAZISINA UZUN SUNUŞ


Coşkun Büktel
16 Mayıs 2009


Linç kampanyasının ana sponsorları olan Demirkanlı-Timur-Kurhan kirli ittifakı, ağız ishaline uğramış gibi, sürekli konuşuyor, bizim okumaya bile yetişemediğimiz, çalakalem yazılmış, mantık dışı yalan ve iftiralarla örülü çarşaf çarşaf yazılarıyla sürekli dil dökerek; "Özdemir Nutku skandalı"nı, Taksav skandalını, "Ölüleri Gömün skandalı"nı, "Yaşasın Sansür skandalı"nı, Demirkanlı yalanlarını, Burak Caney denen takma isimli sapığa kendi gerçek isimleriyle verdikleri desteği, vb. örtbas etmeye çalışıyorlar.

Linç sürecinde Bulunmaz ve Büktel'e karşı (tıpkı zamanında Burak Caney'in de yaptığı gibi) bir sürü site açıp kapatmış (Faşistler blogspot.com, Unutmamakta yarar var blogspot.com, Kanal İzasyon blogspot.com) ve sekseni (80) aşkın yazı yayınlamış olan (ve bazılarını sonradan kendilerinin bile "çöp" sayarak sildiği ishal ürünü o yazıları; sitelerimizin ana sayfasında değil de kirli ittifakın yazarlarına ayırılmış özel "çöp kutularında" yayınladığımız için bizi "sansürcüler padişahı" olmakla suçlayan) "ishalli ittifak" o kadar çok yazıyor ki, onların tüm yazılarını değil cevaplamak, okuyamıyoruz bile...

Biz o kadar fazla konuşmaya gerek duymuyor, yıllar içinde her şeyi zaten anlatmış olduğumuz için (ve linç düzenleyici kirli ittifakın asıl amacının skandalları örtbas ederek gündemden çıkarmak olduğunu da gayet iyi bildiğimizden) genellikle, vampire gösterilmiş haç etkisi yaratan eski yazılarımızı (konjonktür uygun düştüğünde) tekrar gündeme getirmekle yetiniyoruz. Yani vandallara karşı söylenecek yeni bir şey olmadığı için, öyle eskisi gibi oturup dört başı mamur yazılar yazmak gereğini artık çok ender hissediyoruz.

İşte bu nedenle, Hilmi Bulunmaz; "Bileyci" Kurhan'ın (daha yaygın adıyla Ömer F. Kurhan'ın) son yazısına karşı, (kendini savcı koltuğuna kurulmuş sanan oysa tehdit suçlusu olarak sanık sandalyesinde oturmakta olan "Bileyci"nin suçlamalarına cevap vererek onun savcı rolünü onaylayamayacağı için) "Bileyci"ye dört başı mamur bir yazıyla cevap vermeyi aklından geçirmediği halde; "Bileyci"nin yazısının başlığı ilgisini çektiğinden, yalnızca o başlık hakkında kısa ama oldukça çarpıcı bir yazı yazdı.

Bu yazımda geçen pek çok kavramla ilgili linkler, Hilmi'nin yazısında zaten mevcut olduğu için, ben bu sunuş metninde herhangi bir link çalışmasına mesai harcamayı gereksinmedim.

Hilmi Bulunmaz'ın ın "Bileyci"ye kısa cevabını...

KAÇIRMAYIN!