21 Mayıs 2009 Perşembe

Mimesis, Sahne, Tiyatro... Tiyatro..., TEB Oyun, Kavuklu dergilerinin LİNÇ ÇAĞRICILIĞI yaptığı günümüzde, tiyatroya SOLdan bakan OYUN yakında elinizde

Tiyatronun SOLu (kalbi) bizden sorulur! Yüreksiz, statükocu, LİNÇçi dergilere kulak asmayın!

Hiçbir "kahraman"ın vicdanî sadakasına ihtiyacı olmadığı gibi, Devlet Tiyatroları ve Şehir Tiyatroları'nın da reklam sadakasına ihtiyacı olmayan OYUN, sadece ve sadece halkın öğrenme hakkı için yayınını sürdürüyor!

OYUN dergisi, küfür, sövgü, iftira, hakaret içeren yayınların temizlenmesi için yayınlanıyor. OYUN dergisini yayınlayanlar, linç çağrıcısı tiyatro yayınları, dernekler ve kişilerin yalanı savunduğu bir süreçte, yalancıları teşhir etmek için yayınlanıyor. OYUN dergisi, gerici ve faşistlerle kol kola yürüyenlere karşı savaşım vermek için yayınlanıyor.

Sosyalist OYUN'un sahibi Hilmi Bulunmaz (emekçiler adına), genel yayın yönetmeni Toprak Karaoğlu (halk adına), yazı işleri müdürü Cemal Bulunmaz'dır (gençlik adına).

OYUN, Kayhan Matbaacılık*ta 1000 adet basılmaktadır. OYUN, tirajını gizleyecek yada yanlış tiraj beyan edecek denli soysuz ve alçak bir dergi değildir!

*Kayhan Matbaacılık Sanayii Ticaret Limited Şirketi, Davutpaşa Caddesi, Güven Sanayii Sitesi D Blok No: 155, Bayrampaşa-İstanbul. Tel: (0212) 576 01 36 / 612 31 85