19 Mart 2009 Perşembe

"İstanbul gemisi"ni kara halatlarla Avrupa emperyalizmine sıkı sıkıya bağlamak için miçoluk yapan Dikmen Gürün, Mustafa Demirkanlı'dan medet umuyor!!!

AKBANK ÇANAĞI yalayarak "yayıncılık" yapan(!) Yalan Makinesi Mustafa Demirkanlı'nın www.tiyatrodergisi.com.tr sitesinden bile medet uman Dikmen Gürün, AKP'li "artist başkan" Kadir Topbaş tarafından yönetilen(!) "İstanbul gemisi"nde miçoluk yapıyor!

3. Abdülhamid'in yol arkadaşı Demirkanlı, okurlar için değil, AKBANK ÇANAĞI yalamak için "yayın" yaptığından(!), nerede kıtipiyoz bir haber varsa, çöplükten yemlenen ihtiyar martılar gibi hemen oraya pike yapıyor!

"İstanbul gemisi"nde miçoluk yapan Dikmen Gürün, kara halatlarını sağlamlaştırmak için başvurduğu Demirkanlı'dan muhtaç olduğu sanal yardımı alsa da, bizler, Avrupa emperyalizmine karşı olan kararlılığımızla kamuoyunu aydınlatmayı sürdürüyoruz.

Demirkanlı'nın muhtaç olduğu Dikmen Gürün haberini okuyunuz. (HB)


"Seas / Denizler" Gezici Festivali İstanbul'da


İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansı Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetmenliği kültürlerarası diyaloğu destekleyecek bir projeyi hayata geçiriyor. Karadeniz ve Kuzey denizine kıyısı olan ülkelerin katıldığı “Seas / Denizler” adlı gezici festival, Ukrayna, Bulgaristan ve Romanya’dan sonra, 20-28 Mart tarihleri arasında İstanbul’a geliyor.

Öyküden dansa, tiyatrodan müziğe geniş yelpazeye uzanan etkinliklerin İstanbul’un farklı mekânlarında İstanbullularla buluşacağı festivalin açılışı, Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetmeni Dikmen Gürün ve festival koordinatörü Chris Torch’un katılımıyla 20 Mart Cuma saat 20.30’da gerçekleştirilecek.

......................................Haber Giriş Tarihi: 19 Mart 2009

(Kaynak: Mustafa Demirkanlı'nın tiyatrodergisi.com.tr sitesi)