1 Ocak 2009 Perşembe

TAKSAV'ın 12 Mart Faşizmi Kültür Bakanı Talat Sait Halman'a "Emek Ödülü" verdiği bir süreçte, "Testosteron (tiyatro) tartışması"

Coşkun Büktel
30 Aralık 2008


Melih Anık'ı gözlerine kestiren


"kuzuların sessizliği korosu" coştu!


Özdemir Nutku iftirası, Talat Halman skandalı, "Çığ" rezaleti, "Ölüleri Gömün" pespayeliği hakkında Büktel ve Bulunmaz'ın ortaya koyduğu, iki kere iki dört gibi kesin, somut, belirli, belgeli, kaynaklı kanıtları, tam bir akort (konsensüs) halinde susarak karşılayanlar; seslerini yükseltmek için "dişlerine göre" bir tartışma konusu buldular ve koro (sürü) halinde, "Testosteron" oyununu beğenmemiş olmaktan başka "suçu" bulunmayan, eleştirmen Melih Anık'ın üstüne çullanmaya başladılar.

İddialarını çok sağlam biçimde belgelemiş olmasa da, Anık'ın "gayet masum ve gayet efendice" bir dille yazılmış "Testosteron" eleştirisini ve o masum eleştiriye karşı yağmur gibi yağan tepki yazılarını okumak için, lütfen , aşağıdaki mavi başlığı tıklayınız!

(Devlet yardımıyla ilişkisi olmayan bir konuda tartışmaya girdikleri pek görülmeyen "Kuzuların Sessizliği Korosu"na bu ani tartışma hevesi acaba nereden arız oldu dersiniz? Meğer koromuzun "ses atmaya" ne kadar çok ihtiyacı varmış! Ne diyelim: Allah devamını nasip etsin!)

Oyun Atölyesi - Testosteron: Soytarılar Panayırı