14 Ocak 2009 Çarşamba

"Özdemir Nutku skandalı" çuvala sığmıyor!

Mısır'daki Sağır Sultan'ın bile duyduğu "Özdemir Nutku skandalı", üç yılı aşkın zamandır gündemde. Özdemir Nutku'nun tiyatral egemenliğinden ürkenlerin dokunamadığı "Özdemir Nutku skandalı", mızrağın çuvalı deldiği gibi, tiyatral teslimiyetçiliği delip geçiyor. Yüzde yüz kanıtlanmış durumdaki "Özdemir Nutku skandalı"na, her geçen gün ilgi artıyor. Ömer F. Kurhan da, "Hilmi Bulunmaz’a Yanıt: Tiyatro Alanında Hak ve Özgürlükler Mücadelesi" başlıklı yazısında, "Özdemir Nutku skandalı"yla ilgili dokundurmalarda bulunuyor. "Özdemir Nutku skandalı"nın "mağdur"u ve deşifre edicisi Coşkun Büktel, Ömer F. Kurhan'a yanıt vereceğini beyan ediyor. Okuyunuz. (HB)

***

Coşkun Büktel
15 Ocak 2008


Ömer F. Kurhan, "Özdemir Nutku skandalı"nı görmezden gelenler kulubünde kalmayı kendine yediremiyor; bu yüzden, hatta Nutku'yu eleştirmeye bile cesaret ediyor, ama skandalın özünü oluşturan iftirayı net olarak görmeye ve göstermeye, ilginç biçimde, hâlâ daha yanaşmıyor

Kurhan'ın Bulunmaz'a yanıtının başat unsuru: "Özdemir Nutku skandalı"

Kurhan tarafından, Hilmi'ye yanıt olarak yazılan yazı, (Büktel'in yanıtını gerektiren) yanılgılar ya da yanıltmalarla dolu. Kurhan'ın (ilk fırsatta yanıtlayacağımız) yazısını okumak için, lütfen, aşağıdaki başlığı tıklayınız:

Hilmi Bulunmaz’a Yanıt: Tiyatro Alanında Hak ve Özgürlükler Mücadelesi