11 Ocak 2009 Pazar

"Özdemir Nutku skandalı"na, "TAKSAV'ın Talat Halman skandalı"na önem veren Coşkun Büktel, "İsmet Küntay skandalı"na da gereken önemi verip "GÖR"üyor!

Coşkun Büktel
11 Ocak 2009



Türk tiyatrosu ve Cumhuriyet gazetesi, emek hırsızı iftiracı ve yalancıları, sırf kıdemleri ve "ilişkileri" nedeniyle, savunmaktan ve bu suçlulara itibar etmekten vazgeçmelidir.

..............................Ve

Cumhuriyet'in sanat sayfası editörü Egemen Berköz, "halkın gazetesinde" halkın haber alma hakkını engellemekten vazgeçmeli ve Hayati Asılyazıcı'nın yalanına Cumhuriyet sayfalarında nasıl yer verdiyse, Asılyazıcı'nın yalanını belgeleyen Erbil Göktaş'ın (aşağıda linkini sunduğumuz) tekzip yazısına da aynen öyle yer vermelidir.


HAYATİ ASILYAZICI, EMEK HIRSIZLIĞI, CUMHURİYET GAZETESİ, DEZENFORMASYON VE BİR TEKZİP…


Erbil Göktaş / 11 Ocak 2009


(...) Ayrıca Cumhuriyet Gazetesi’nin tavrı da hiç doğru değildir; Asılyazıcı’nın orada “arkadaşları” var diye bu olayı “dezenforme” etmeye çalışmaları son derece çirkindir. 31.12.2008 tarihinde gönderdiğim “Tekzip”imi yayınlamamaları ise ondan da öte bir “suç”tur. (...)

Göktaş'ın Cumhuriyet ve Egemen Berköz tarafından sansür edilen "tekzip" yazısını, emek hırsızlarına ve hırsızların destekçilerine inat, mutlaka okuyunuz, okutunuz, olanağınız varsa yayınlayınız! (CB)

TIKLAYINIZ!