22 Eylül 2008 Pazartesi

AKP'li belediyeler tiyatroları da kullanıyor!...

Kapitalizmin ilelebet muhafaza ve müdafaa edilmesi için her türlü hokkabazlığı yapan AKP, "muhalif" tiyatrocuları da kullanma yollarını arayıp buluyor. Ortanın solu anlayışına yakın düşüncelerle hareket eden Levent Kırca Tiyatrosu'nu misafir eden AKP'li Ümraniye Belediyesi'nin tiyatral etkinliğini duyuran Haber 34 sitesinden aktarıyoruz:


Levent Kırca Ramazan Şenliklerindeydi


Ümraniye Belediyesi’nin 5. Ramazan Etkinlikleri’ne skeç ve sahne gösterileri ile katılan ünlü tiyatrocu Levent Kırca Ümraniyelilerden büyük ilgi görüyor.

Ümraniye Belediyesi’nin 5. Ramazan Etkinlikleri’ne skeç ve sahne gösterileri ile katılan ünlü tiyatrocu Levent Kırca Ümraniyelilerden büyük ilgi görüyor.

Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği 5. Ramazan Etkinliklerinin bu yıl ki konuklarından olan tiyatrocu Levent Kırca, hazırladığı birbirinden güzel oyun ve sahne gösterileri ile Ümraniyelilerden büyük ilgi görüyor. Ekibiyle birlikte Ramazan ayının ilk gününden itibaren sahne alan usta oyuncu, her yaştan Ümraniyeli seyircinin ilgi odağı oldu. Belediye tarafından geleneksel Türk mimarisine uygun bir tarzda hazırlanan ahşap evde gerçekleştirilen tiyatro oyunlarına en büyük ilgiyi de çocuklar gösteriyor.

Kırca, ramazan ayı boyunca ‘Ateşin Düştüğü Yer’, ‘Ramazan Skeçleri’, ‘Orta Oyunu’, ‘Hacivat- Karagöz’ ve ‘Toros Canavarı’ isimli oyunlarıyla Ümraniye’de sahne alacak. Dört yüz kişilik kapasitesi olan dekoratif evde tiyatro oyunlarının yanı sıra kukla ve pantomim gösterileri de yapılıyor.

(Kaynak: Haber 34)