26 Haziran 2008 Perşembe

Felç olan tiyatroya stand-up bastonu!...

Egemenlerin çanağını yalayan Türkiye tiyatrosu felç oldu. Adım atacak hali yok. Herşeyin Amerikanlaştırıldığı süreçte, Türkiye tiyatrosu da stand-up'a dayanarak bitkisel hayat sürdürüyor. Rüstem Batum'la başlayan stand-up'laştırılan süreç; Cem Özer, Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Ata Demirer... gibi Amerikan rüzgarı estiren sözde tiyatrocularla belli bir yere geldi. Şimdi, daha küçük üne sahip olanlar da stand-up'çılık sürecine eklemleniyor. Konumuzla ilgili bir haberi aktarıyoruz:


Metin Zakoğlu’ndan stand-up


Metin Zakoğlu’nun yazıp oynadığı “Ben Küçükken Gösterirdim” adlı stand-up gösterisi, yarın akşam 20.30’da Kulis Oda Sahnesi Caddebostan’da.

Gösteride çocukluğumuza dair bilinç akışımızın bizi nasıl etkilediğini ve hayata şimdiki yaşlarımızda o pencereden nasıl baktığımızı en komik halleri ile izleyecek ve çok ğleneceksiniz. Doğaçlama yeteneğiyle her an yeni yönlere sapan bu gösteride, siz de Zakoğlu gibi bir müddet sonra düz giden her şeyden sıkılmaya başlayacak ve kendinizi gösterinin bir parçası olarak göreceksiniz. Bilet fiyatı 22,50 YTL (0216) 556 98 00

(Kaynak: Milliyet)