26 Ocak 2008 Cumartesi

Coşkun Büktel
26 Ocak 2008


Sansür, yalnızca bizim kara cahil tiyatro sitelerimizin (tiyatrom, tiyatronline, tiyatrodergisi, vb) uyguladığı kaba ve antidemokratik yöntemlerle değil; örneğin Doğan medya gibi daha elit ve medeni görünen büyük yayıncılar tarafından da, daha ince ve demokratik görünümlü yöntemlerle, sürdürülüyor.

Güney dergisi, sansürün bir başka çeşidini gündeme getiriyor

Hilmi Bulunmaz, Güney dergisinin yeni bir duyurusunu yayınlamış. Sansüre karşı duyarlılığımız ve bilinen misyonumuz nedeniyle, duyuru ilgimizi çekti.

Biliyoruz ki bizim sitemiz, yalnızca bizi seven okurlarca izleniyor değil; bizden nefret eden ve "bu orospu çocuğu yine neler karalamış" merakını yenemeyen vandallar tarafından da "gözetleniyor". Günde ortalama 150 kez ziyaret edilen ve günde ortalama 2000 kez tıklanan sitemizin kaç tane "izleyici" ve kaç tane "gözetleyici" tarafından ziyaret edildiğini, düşman nazarların mı, yoksa dost bakışların mı daha fazla olduğunu bilemiyoruz. (Tek bildiğimiz, düşmanlarımızın dostlarımızdan çok daha aktif olduğu.)

(İzleyici sayımızla ilgili olarak verdiğimiz rakamların doğruluğunu kontrol etmek isteyen izleyicilerimiz ve gözetleyicilerimiz coskunbuktel.com/webtrafik adresini tıklayarak geçmiş ve gelecek "tüm" rakamlarımızı kendi gözleriyle günü gününe izleyebilir veya gözetleyebilirler.)

Güney dergisinin duyurusunu, bizi gözetleyen "kem gözlere" değilse de, bizi izleyen dostlara öneriyoruz:

GÜNEY SUSMUYOR

Kaynak: coskunbuktel.com