4 Ağustos 2007 Cumartesi

KIVIRTMA COŞKUN

Her yazısı; pespaye, alçakça ve yalanlarla bezeli olan Mustafa Demirkanlı, sürekli olarak zehir saçıyor... İnsana ve insanın oluşturduğu her türden değere, yeminli bir Vandal gibi saldıran Demirkanlı; adeta, yaşayan bir gerçeklik anıtı olan Coşkun Büktel'e saldırarak, aslında gerçeğe saldırıyor... Gerçeği savunan insanların varlığından, büyük rahatsızlık duyan Demirkanlı, Türkiye tiyatrosunun Kırım Kongo Kenesi gibi işlev görüyor. Acele edip, çekip çıkaranı da, anında öldürüyor. Demirkanlı'ya karşı, sabırlı olmalı ve en yakın hastaneye giderek, hijyenik ortamın olanaklarından yararlanmalıyız!...

Coşkun Büktel'i, sürekli olarak taciz eden seviyesiz Demirkanlı'ya, gerekli karşılığı, Büktel; coskunbuktel.com'da veriyor ve okurlarını yararlandıyor. Durumu önemli bulduğumuzdan aktarıyor ve link veriyoruz:


Hiçbir bahane cevap hakkını gaspetmenin gerekçesi olamaz!


Bu yazı, 1 ve 2 Ağustos 2007 tarihlerinde, Demirkanlı-Büktel arasında gerçekleşen yazışmalardan ve Demirkanlı'nın o yazışmalardan birine eklediği "Kıvırtma Coşkun" başlıklı bir "cevap" yazısından oluşmuştur.

Yazının yalnızca bizim sitemizde çıkmasını, Demirkanlı'nın tiyatrom.com'daki "özerk" bölgesine layık görmediği çöplerini sitemize yığmasını, daha önce de olduğu gibi, kabul edemeyeceğimiz için, önce kendi sitesinde yayınlamasını şart koşmuş, sen yayınlarsan biz de "manşetten" yayınlarız, demiştik. Ne var ki, A. Ertuğrul Timur'un son açıklaması, Timur'un yalnızca Coşkun Büktel ve Hilmi Bulunmaz'ı değil, Mustafa Demirkanlı'yı da sansür ettiğini ve Demirkanlı'nın tiyatrom.com'daki (bizim "özerk" sandığımız) bölgesinin, özerk olmadığını ortaya koydu. Belki de aralarında anlaşıp şu günlerde özerk olmamasına birlikte karar verdiler. (...)

tıkla: coskunbuktel.com