23 Temmuz 2007 Pazartesi

Sam Amca'nın çiftliğindeki seçim karnavalı!...

Amerikan Emperyalizmi'nin bölgedeki jandarması olan Türkiye'de seçim yapıldı. Kırk katır mı, kırk satır mı? sorusuna yanıt alındı: AKP!...

Bir tiyatro sitesi olmasına karşın, siyasal duruşla tiyatral duruşu bireşimleştirme kaygısı içerisinde olan tiyatrom'dan bir paragraf ve bir link:


(...) Bugün geldiğimiz noktada artık şunu anlamak zorundayız: 5 yıl sırtüstü yatıp seçime beş kala yapılan mitingler, büyük bir fedakarlık yaptığımızı zannederek tatilden dönüp gelip oy kullanmalar ve anlık reaksiyonlar yada sadece sandığa gitmeler yeterli değildir. Eğer sizler bu ülkenin AKP'den daha aydın, daha sosyaldemokrat yada daha sol, en azından daha çağdaş bir yönetime layık olduğunu düşünüyorsanız artık daha fazla ve sandıktan sandığa değil ömrünüzün tüm anında halka dönük çalışmak zorundasınız. Sendikalarınızla, derneklerinizle, oyunlarınızla, yayınlarınızla her şeyinizle halka ve varoşlara yüzünüzü dönmek zorundasınız. İşte biz de bunu yapmaya çalışıyoruz ülke gündemine ve siyasetine gözlerimizi kapatmıyoruz. (...)

tıkla: Sol ve Ulusalcıların görmek istemediği tablo