25 Eylül 2016 Pazar

MUHBİR Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'nin YALANLARI bir türlü son ermedi!

Hilmi Bulunmaz'a Cezalar Art Arda Geliyor…
Bütün  tiyatro insanlarına küfür ve hakareti alışkanlık haline getiren, asıl mesleği kuyumculuk ve elmas kalemleri uluslararası ticareti olan, amatör tiyatro heveslisi H. Hilmi Bulunmaz son olarak Haluk Bilginer hakkında yazdığı hakaret içeren yazılarını mahkeme kararına rağmen blogspot'undan kaldırmadığı için 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.


Savcının: "5651 Sayılı yasanın 4. maddesinde mahkeme kararına rağmen düzeltme yapmayan içerik sahibi veya sorumlu kişi hakkında 6 aydan 2 yıla kadar hapis cezası yaptırımı getirilmiştir. Şikayete konu olan olayda sitenin sahibi ve sorumlusu olan Hilmi Bulunmaz'ın yapılan tebligata rağmen düzeltmeyi yapmadığı içerikten mahkemenin belirttiği yazıları çıkartmadığı eklenen tebligat parçaları ve internet çıktılarıyla anlaşılmıştır." olarak gerekçesini açıkladığı ve 2 yıla kadar hapsini istediği Bulunmaz alt sınır olan 6 ay ile cezalandırılmıştır.

Daha önce de çeşitli mahkumiyetleri olan H. Hilmi Bulunmaz'ın "hükmün tebliğinin geri bıraktırılması" kararları Adli Büro'da birleştirildikten sonra, "hükmün tebliğinin geri bıraktırılması" kararları ortadan kalkacak ve şimdiye kadar aldığı tüm mahkumiyetlerinin tebliğleri yapılacaktır.

Kendisinin de üst üste 2 yıl aldığı, sonrasında pişman oldum dediği ama KESİNLİKLE İADE ETMEDİĞİ Özel Tiyatrolara Devlet Desteği'ne başvurup, bu destekten yararlanan tiyatro insanlarına yönelttiği  küfürleri burada aktaramayacağımız için, küfürlerin linkini veriyoruz:

Ayrıca; Linççi diye tanımladığı "Temiz tiyatro"  kampanyasına katılan insanlara yönelttiği küfürleri: "Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz, gördüğü lüzum üzerine, LİNÇÇİ o….. ç…. kişiler hakkında çok önemli bir açıklama yaptı!", başlığı ile yayımlamaktadır, bu küfürleri de yayımlamamız mümkün olmadığı için sadece linkini veriyoruz: http://tiyatroyun.blogspot.com/2012/05/sosyalist-sanatc-hilmi-bulunmaz-gordugu_4848.html

Bu ağır küfürler karşısında imza listesindeki birçok kişi savcılık suç duyurusu ve hukuk davaları hazırlıkları yapmaktadır. H. Hilmi Bulunmaz hakaret ettikten sonra, hakaretlerini hukuk sürecine yansıdığında kaldırdığını açıkladığı için, (SANIK HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ İFADESİNDE: İddianameye konu olan video içeriğindeki belirtilen sözleri ben söyledim, ancak hakkımda iddianame düzenlendikten sonra bu videoları kaldırdım dolayısıyla söylenmiş olan sözler kaldırıldı..) kendisi silmeden önce bu küfürlerin yer aldığı yazıların noterden tespitleri yapılmıştır.

--------------------------
YASAL UYARI:  Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları YFK Yapım Yayıncılık Tic. ve San. Ltd. Şti'ne  aittir. Kaynak gösterilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan köşe yazısı/haberin bir bölümü, alıntılanan habere aktif link verilerek kullanılabilir.
Haber Giriş Tarihi: 24 Mayis 2012