13 Mayıs 2016 Cuma

Aç tavuk, kendini darı ambarında sanır. Dereyi görmeden paça sıvamak!

Coşkun Büktel (solda), H. Hilmi Bulunmaz (ortada) Coşkun Büktel’i Dergisi’nde kapak yapan, ancak sonrasında Büktel tarafından ağır eleştirilen Erbil Göktaş’la birlikte.

Hilmi Bulunmaz'a İki Dava Daha

Mustafa Şükrü Demirkanlı
13 Kasım 2015

Biri eski "kankası" Coşkun Büktel'in, diğeri Tiyatro… Tiyatro… Dergisi Yayın Yönetmeni Mustafa Demirkanlı'nın avukatının (Avukat Reyhan Kayışlı) şikayeti üzerine başlatılan her iki soruşturma sonuçlanmış ve her iki şikayet için de yargılama kararı çıkmıştır.

Coşkun Büktel'le birlikte tiyatro insanlarına hakaretleri nedeniyle birçok davada birlikte yargılanan Hilmi Bulunmaz hakkında bu kez eski "kankası" Coşkun Büktel'in şikayeti üzerine yürütülen soruşturma sonunda İstanbul 70. Asliye Ceza Mahkemesi'nde kamu davası açıldı.

İstanbul 60. Asliye Ceza Mahkemesi'nde birlikte sanık olarak yargılanan Büktel ve Bulunmaz hakkında 10'ar ay hapis cezasına hükmedilmişti, bu kez biri şikayetçi diğeri sanık olarak mahkemede karşı karşıya gelecekler.

Büktel ve Bulunmaz'ın birlikte sanık oldukları İstanbul 17. Asliye Ceza Mahkemesi'ndeki yargılamaları 24 Kasım'da, 42. Asliye Ceza Mahkemeleri'nde birlikte yargılandıkları dava ise 3 Aralık'ta devam edecek. Coşkun Büktel ayrıca İstanbul 6. Asliye Ceza Mahkemesi'nde sanık olarak yargılanmakta olduğu davanın yeni duruşması ise 23 Aralık'ta devam edecek.

Coşkun Büktel ve Hilmi Bulunmaz hakkında hakaret ettiği iddiasıyla çok sayıda soruşturma da devam etmekte.

Bulunmaz'a Bir Dava Daha

Tiyatro… Tiyatro… Dergisi Yayın Yönetmeni Mustafa Demirkanlı'nın avukatının (Avukat Reyhan Kayışlı) şikayeti üzerine başlatılan soruşturmaların biri daha sonuçlanarak, iddianame düzenlenmiş ve İstanbul  71. Asliye Ceza Mahkemesi tarafından kamu davası açılmıştır.