19 Aralık 2015 Cumartesi

Bulunmaz'la hukuk maçı yapıp yenilen Nurhan Tekerek de pişman değil!

FATİH PAŞALI, İZMİR'DE SAHİBİ OLDUĞU TİYATRO OKULUNUN SAHNESİ'NE "NURHAN TEKEREK SAHNESİ" ADINI VERDİ.
YUKARIDA LİNKİNİ VERDİĞİM BU MUTLU HABERE, SAYIN TEKEREK DE BİR MESAJ GÖNDERMİŞ. TEKEREK'İN MESAJI ALTINA BEN DE TEKEREK'E HİTABEN ŞU MESAJI YAZDIM:
Nurhan hanım, Özdemir Nutku iftirasını örtbas etmeye yönelik kampanyaya; hani hâlâ yüzünü bile görmediğim İzmirli sanatçı Somer Karvan'ın, işin iç yüzünü öğrendiğinde, bana şu mesajı atmasına neden olan kampanyaya, siz de imza atmış mıydınız?
"ÖZÜR
Sayın Büktel, Sitenizi, dolayısıyla vermekte olduğunuz onur mücadelenizi şu gün ve şu saatte gördüm, maalesef. Linç imzacıları listesinde adımı görünce de çok utandım. Sizden özür diliyorum. Anlamadan, araştırmadan, sırf hocaya destek olsun diye atılmış bir ahmağın imzasıdır. Saygılarımla...
Somer Karvan"
O kampanyayı siz de imzalamış mıydınız? İmzaladıysanız, Somer Karvan, Pelin Akil, Savaş Aykılıç, vb tiyatrocuların yaptığını yapıp imzanızı çekmeyi düşünür müydünüz?
Fatih Paşalı'nın, adınızı sahnesine vermiş olması, sizin iftiraya bile bile destek veren bir insan olamayacağınız umudu uyandırdı da bende...
Yorumlar
Coşkun Büktel Nurhan Tekerek yukarıdaki haberi yayınlamamla aynı anda Fatih Paşalı'nın sayfasına bir cevap yazdı:

Tekerek
'e şu iki cevabı verdim:

NURHAN TEKEREK: Ben sanıyorum tek bir imza attım.... Başka da atmadım, daha doğrusu çoğu tartışmayı takip edemedim. Takip ettiklerim de, internete kendimle ilgili girdiğimde karşıma çıkan şeylerdi. Özellikle ismini zikretmek istemiyorum... malum şahsın hakaret dolu yazılarıydı. Onun için de gereği hukuksal olarak yapıldı diye hatırlıyorum. Beni tanımadan, kim olduğumu, ne olduğumu bilmeden, hiç yüz yüze gelmeden aşağılanmayı hak etmediğim için o davayı da açtım zaten. Aradan çok uzun zaman geçti... İnanın benim bu tür şeylerle ilgilenecek ne zamanım, ne de gücüm var. Bütün enerjimi çalışmaya ve eğitime ayırıyorum. Selamlar...

COŞKUN BÜKTEL: Yukarıdaki haberi kendi sitemde yayınladığımda son cümleyi şu şekilde düzeltmiştim ki, sizin cevabınız geldi:

"Fatih Paşalı'nın, adınızı sahnesine vermiş olması, sizin iftiraya bile bile destek veren bir insan olamayacağınız umudu uyandırdı da bende..."

COŞKUN BÜKTEL: Cevabınız kin ve özür içermiyor. Hilmi'yi bugün ben de mahkemeye vermiş durumdayım. Ama bu, o günlerdeki (haklı olan öfkesiyle sizin üzerinize fazla yüklenmiş bile olsa) sizin Özdemir Nutku iftirasını onaylamanızı gerektirmiyordu. Bir iftiraya imza attıktan sonra, meşgulüm diyerek özür dilemekten kaçınmak pek şık değil. Somer Karvan'ın sizden daha az meşgul olduğunu sanmıyorum.

Her neyse bu konuda sizi tekrar meşgul edecek değilim. Hoşçakalın!