3 Nisan 2015 Cuma

"Avukatlık Yeteneği"ni sorguladığımız Reyhan Kayışlı'ya dâvâ açacağız!

H. Hilmi Bulunmaz Bir Manevi Tazminat'a Daha Mahkum Oldu

Tiyatro… Tiyatro…Dergisi'nin  avukatı Reyhan Kayışlı'nın, H. Hilmi Bulunmaz'ın  şahsına yönelik hakaret ettiği iddiasıyla açmış olduğu manevi tazminat davası bugün (2 Nisan) sonuçlandı ve H. Hilmi Bulunmaz 7.500 TL tazminat ödemeye mahkum oldu.
H. Hilmi Bulunmaz, dava durumlarını açıklarken sürekli olarak "avukatlara ders verdiğini" ileri sürmekte, ancak sürekli olarak mahkum olmaktadır.
Tiyatro insanlarına, gazetecilere hakaret ettiği iddiasıyla hakkında çok sayıda verilen mahkumiyet kararının yanı sıra duruşmalara katılan avukatlara da hakaret ettiği iddiasıyla hakkında açılan çok sayıda dava mevcuttur.  Av. Süleyman Anıl'a yönelik olarak "kamu görevi yapana hakaret" ettiği gerekçesiyle 11 ay 20 gün hapis cezası almış olup, dosya Yargıtay'dadır. Ayrıca Av. Eyyüp Fırat Kuyurtar'ın açmış olduğu ve sonuçlanan 2 tazminat davasının dışında Av. Reyhan Kayışlı'nın  açıp kazandığı bir tazminat davası daha mevcuttur. Bütün bu hukuki sonuçlara rağmen H. Hilmi Bulunmaz "Bulunmaz, Demirkanlı Ailesi’nin avukatı Reyhan Kayışlı'ya ders veriyor!"“Bulunmaz, Duygu Dalyanoğlu ile Av. Fırat Kuyurtar'a hukuk dersi verdi…" vb başlıklarla avukatları mesleki açıdan rencide etmeye çalışmakta.
Hakkında çok sayıda dava devam eden, çok sayıda da soruşturmanın sürmesine rağmen yayınlarına çeki düzen vermemekte ısrarcı olan H. Hilmi Bulunmaz tiyatro insanlarına, gazetecilere ve avukatlara yönelik hakaretamiz yayınlarını ısrarla sürdürmekte, hakkında şikayetler de devam etmektedir.