13 Mart 2015 Cuma

Demirkanlı ottan bottan konularla adliyeyi gereksiz yere meşgûl ediyor...

Çoşkun B. Ve H. Hilmi B.’Ye Yeni Davalar

Tiyatro… Tiyatro… Dergisi Yayın Yönetmeni Mustafa Demirkanlı’ya hakaret ettikleri gerekçesiyle düzenlenen iddianamelerle Çoşkun B. ve H. Hilmi B.’ye iki ayrı kamu davası açıldı.
Çoskun B.’nin Tiyatro… Tiyatro… Dergisi Yayın Yönetmeni Mustafa Demirkanlı’ya hakaret ettiği gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca  düzenlenen iddianame kabul edilerek hakkında İstanbul 6. Asliye Ceza Mahkemesi’nde kamu davası açıldı. Çoşkun B.’in yargılanması 22 Eylül 2015’de başlayacak.
İstanbul 42. Asliye Ceza Mahkemesi,  Çoşkun B. ve H. Hilmi B.’nin Tiyatro… Tiyatro… Dergisi Yayın Yönetmeni Mustafa Demirkanlı’ya hakaret ettikleri gerekçesiyle İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığınca düzenlen iddianameyi kabul ederek her iki sanık hakkında kamu davası açtı.  Bu kamu davası, ikilinin birlikte sanık oldukları 3 ncü dava, bu davanın ilk duruşma tarihi henüz belli olmadı.
Çoşkun B. ve H. Hilmi B. 13 Mart Cuma günü 60. Asliye Ceza Mahkemesi’nde,  31 Mart Salı günü ise 17. Asliye Ceza Mahkemesi’nde birlikte sanık oldukları davalarının  ilk duruşmaları yapılacak.
Yayın Yönetmeni Mustafa Demirkanlı, avukatıyla birlikte her iki duruşmaya da katılacağını ve davalara müdahil olarak katılma talebinde bulunacağını açıkladı.
Çoşkun B. ve H. Hilmi B. hakkında hakaret ettikleri gerekçesiyle birçok ilde çok sayıda soruşturma da devam etmektedir.