25 Mayıs 2014 Pazar

Kendi yitirdiklerini (yediği dayakları) yazmayan Demirkanlı yine belgesiz

Bulunmaz'a Mahkumiyet, Büktel'e Ve Bulunmaz'a Yeni Davalar…

Uluslararası elmas Kalemleri taciri Hüseyin Hilmi Bulunmaz, Avukat Fırat Kuyurtar’a hakaretleri nedeniyle 8.000 TL manevi tazminat ödemeye mahkum oldu.

Bulunmaz, 22 Mayıs’taki duruşmada Avukat Fırat Kuyurtar’ın açtığı davada da mahkum oldu. Hakaret eylemlerinin başladığı tarihten itibaren eklenecek yasal faizlerinin dışında 8.000 TL’ye mahkum olan Bulunmaz’ın çok sayıda ceza ve hukuk davaları devam etmekte. H. Hilmi Bulunmaz Av. Süleyman Anıl’a hakaret ettiği iddiasıyla açılan davada da 11 ay 20 gün hapis cezası almıştı, Yargıtay tarafından cezanın onanması durumunda H. Hilmi Bulunmaz’ın cezaevine girmek durumunda kalacağı gibi daha önce almış olduğu ve ertelenen cezasını da infaz etmekle karşı karşıya kalacak.

Coşkun Büktel'e ve H.H. Bulunmaz'a Yeni Davalar

Coşkun Büktel'e, Tiyatro… Tiyatro… Dergisi Yayın Yönetmeni Mustafa Demirkanlı'ya hakaret ettiği iddiasıyla yeni bir dava daha açıldı. Davanın ilk duruşması 18 Eylül'de yapılacak. Demirkanlı'nın Coşkun Büktel'e açtığı hukuk (tazminat) davası ise devam ediyor.

H. Hilmi Bulunmaz'a da Mustafa Demirkanlı'ya hakaret ettiği iddiasıyla yeni bir dava daha açıldı.

(Kaynak: Tiyatro... Tiyatro... Dergisi)

***

"LİNÇ KAMPANYASI" önderi Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın "Her zaman yaptığı!..." gibi, yine haberin kaynağını silme olasılığı olduğu için, tabiî linki de veriyoruz: http://www.tiyatrodergisi.com.tr/?p=2836