26 Ekim 2013 Cumartesi

Bulunmaz, Demirkanlı'ya karşı Şişli Asayiş Büro Amirliği'nde ifade verdi!

SORULDU: İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın 23.05.2013 tarih ve 2013/72893 soruşturma sayılı Mustafa Şükrü Demirkanlı'nın şikâyeti ile ilgili olarak ifadeniz nedir?... Bu konuyla ilgili ifade vermek istiyor musunuz?

"Bana, yasal haklarım ve hakkımda isnat edilen suçlamalar açıkça anlatıldı. Ben, haklarımı ve bana isnat edilen suçlamaları anladım. İfade vermek istiyorum. Avukat istemiyorum.

Ben, hâlen yukarıda vermiş olduğum adreste ikâmet ederim. Vermiş olduğum bilgiler doğrudur ve bana aittir. Yukarıda, işyeri adresi olarak verdiğim yeri ofis olarak kullanırım. Burada, sanatçı (ressam, şair, tiyatrocu, yazar) olarak işlemlerimi, işlerimi takip ederim. Mustafa Şükrü Demirkanlı isimli şahsı tanırım. Bu şahıs, Tiyatro... Tiyatro... Dergisi'ni çıkarır. Bu şahsı, tiyatrodan tanırım. Yazarlık yapıyorum. Tiyatro eleştirisi yapıyorum. Bu işlemlerimi, çalışmalarımı İnternet'te www.tiyatroyun.com blog adresinde yayınlıyorum. Bana sormuş olduğunuz www.tiyatroyun.com bloğundan Mustafa Şükrü Demirkanlı isimli şahsın iddiaları olan '1100 kişilik alçak kişinin', 'bu LİNÇÇİ alçaklar', 'evet bu sözlerin tamamı bana ait' şeklindeki sözleri tamamı olmayan, ancak kesilmek suretiyle alınarak, bana aitmiş gibi gösterilen sözlerden tarafıma isnat edilen suçlamaları kabûl etmiyorum. Kesinti yapılmadan, araya herhangi bir bir söz katılmadanki sözlerimi kabûl ediyorum. Mustafa Şükrü Demirkanlı ile ('Tiyatro... Tiyatro... Dergisi ile' olacaktı! Verdiğim ifademi yazıldıktan sonra okumadım! HB) aramızda devam eden toplam 10 dâvâmız bulunmaktadır. Bu dâvâların evraklarını, dosyaya konmak üzere ibraz ediyorum. Ben, suçlamaları kabûl etmiyorum. HAKARET etmedim. İddialar asılsızdır. Kimseyi TEHDİT etmedim. Sadece eleştiride bulundum. UZLAŞMAK İSTEMİYORUM!" dedi.

HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ

***

Ayrıca bakınız:

Demirkanlı, Bulunmaz'ın açtığı dâvâlar sonucu sinekten yağ çıkarıyor...