1 Eylül 2013 Pazar

Gerektiği zaman gerektiği biçimde yanıt vereceğimiz ciddî bir yazı daha

H. Hilmi Bulunmaz, Kendi Anlatımına Göre "Kaçakçıymış!.."

H. Hilmi Bulunmaz'ın kendi sitesindeki açıklamasından öğrendiğimize göre "altın ve vergi kaçakçısı"ymış.


Sürekli olarak tiyatro insanlarına yönelik hakaretamiz yayınlarıyla kendisini var eden, Coşkun Büktel'in yakın arkadaşı olan ve asıl mesleği Elmas Kalemleri Uluslararası Tacirliği ve Kuyumculuk olan H. Hilmi Bulunmaz'ın kendi sitesindeki açıklamasından öğrendiğimize göre "altın ve vergi kaçakçısı"ymış.


Tiyatro yayınlarına yönelik gerçek dışı yayınlarıyla tanınan, her söyleminde "tüyü bitmemiş yetimin hakkını savunuyorum." diyen Bulunmaz Kuyumculuk'un sahibi H. Hilmi Bulunmaz, vergi kaçırmaya yönelik altın satışlarını ve tahsilatlarını kurye ile gerçekleştiriyormuş. Kuyumculuğun 'yasal olmayan ticari yanı bulunması' nedeniyle diyerek, tüm kuyumcu esnafını da zan altında bırakan H. Hilmi Bulunmaz, bu güne kadarki servetinin ipuçlarını da itirafname gibi kurgulamış olduğu yazsında açıklamış.


Daha önce de "Özel Tiyatrolara Devlet Desteği"nden yararlanan tiyatrolara yönelik kabından mama yiyen köpek fotografını kullanarak, tiyatrolara "Çanak Yalayıcılar" diye hakaret eden Bulunmaz'ın da aynı destekten yıllarca yararlandığı ortaya çıkartılmıştı. Aynı destekten kendisi de yararlanmış olmasına rağmen, bugün kendisi yararlanamadığı için özel tiyatrolara akıl almaz hakaretamiz yayınlar yapmaktadır.


H. Hilmi Bulunmaz, kısa sürede uluslararası ticaret yapabilir noktaya taşıdığı şirketinin geçmişindeki gayri resmi ticaret faaliyetini şöyle açıklıyor: "kuyumculuğun 'yasal olmayan ticari yanı bulunması' nedeniyle, zaman zaman küçük paraları yollayabiliyorduk. Hatta, işin açıkçası altın bile yolladığımız oluyordu." Kaynak


Gayri resmi "kayıt dışı" ticaret yaparken kurye tarafından parasının çalındığı iddiasında bulunurken, şirketini de bu kadar kısa zamanda nasıl büyüttüğünün açıklamasını yapmış oluyor.


Altınları, gayri resmi olarak kurye kanalıyla sevk eden, tahsilatlarını da kurye aracılığıyla gerçekleştiren Bulunmaz Kuyumculuk'un sahibi H. Hilmi Bulunmaz'ın uluslararası ilişkileriyle ilgili daha kapsamlı bilgiye ulaşılamadı…

Haber Giriş Tarihi: 29 Agustos 2013

(Kaynak: Tiyatro... Tiyatro... Dergisi)