2 Ağustos 2013 Cuma

LİNÇÇİ Ömer Faruk Kurhan'ın avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar ihtar etmiş!

T.C.
BEŞİKTAŞ
19. NOTERLİĞİ
Çayırçimen Sokak Emlak Konutları
A. 2 Blok K: 1 D: 6 Levent-Beşiktaş / İST.

22.07.2013

İHTARNAME

Beşiktaş 19. Noterliği'ne

Keşideci: Ömer Faruk KURHAN
Vekili: Av. Eyyüp Fırat KUYURTAR (İstanbul Barosu 35393)
Muhatap: Hüseyin Hilmi BULUNMAZ
Ali Baba Türbe Sk. Onur Han N: 13/8-9 Çemberlitaş Eminönü İST

AÇIKLAMALAR:

http://tiyatroyun.blogspot.com içerik sağlayıcısı H. Hilmi Bulunmaz;

http://vimeo.com/5361122 web adresinde ve aynı zamanda www.tiyatroyun.blogspot.com adlı blogger hesabınızda hemen her gün güncelleme yapılarak "Sosyalist sanatçı Hilmi Bulunmaz ile işçi Mehmet Şahin, Bulunmaz Tiyatro v.s.'yi konuşuyorlar! (HB)" başlığı ile yayınlanan, kişi ve izleme sayısı verilip tanıtımı yapılan video içeriğinin müvekkilimin kişilik haklarına saldırı olduğu konusunda İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi 2010/278 E sayılı dosyasından aleyhinize manevi tazminata hükmedilmiştir.

Bu video son olarak aşağıdaki tanıtım yazısı kullanılarak http://tiyatroyun.blogspot.com/2013/07/lincci-bulent-sezgin-ve-lincci-cuneyt3453.html adresinde hala yayındadır.

LİNÇÇİ Bülent Sezgin ve LİNÇÇİ Cüneyt Yalaz'ın manevî abisi, LİNÇÇİ Üstün Akmen'in İFTİRA MUTALÂASI yazdığı LİNÇÇİ Ömer F. Kurhan'ın avukatları Uğur Demirci Tosun ile İnan Yılmaz'ın zorlamasıyla yayından kaldırılmak istenen bu olağanüstü gerçek video tam 85.400 kez izlendi!

Bu video içeriği hakkında İstanbul 3. Sulh Ceza Mahkemesi'nde açılan 2010/8 E sayılı dosyasından derdest olan hakaret davası ile ilgili yasa gereği kovuşturmanın durdurulması kararı verilmiş ve fakat suça konu videoyu tekrar tekrar yayınlamanız nedeniyle aleyhinize İstanbul 22. Sulh Ceza Mahkemesi 2013/518 E sayılı dosyasından yen ibir kamu davası açılmıştır.

Müvekkilime karşı işbu ihtarnamede bağlantı adresleri verilen ve halen yayınlamakta olduğunuz hakaret/karalama/rahatsız etme amaçlı işbu video ve videoyu tanıtım içeriklerinizin, 5651 Sayılı yasa m. 9 gereği iki gün içerisinde kaldırılmasını, aksi takdirde içeriklerin kaldırılması için adli makamlara başvurulacağını, ayrıca Medeni Kanun m. 24-25, Borçlar Kanunu m. 57 vd. ilgili mevzuat hükümleri uyarınca müvekkilim kişilik haklarına saldırı niteliğindeki eyleminiz nedeniyle hakkınızda yen ibir hukuki takibat yapılacağı hususu ihtar olunur.

Keşideci
Vekili
Av. E. Fırat Kuyurtar
imza

***

Oyun'dan önemli not: "ENTELEKTÜEL VE HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" nedeniyle, gayet yakıcı siyasal, tarihsel ve toplumsal olaylara müdahil olmakta olağanüstü boyutta zorlanıyoruz. Aşacağız!...