17 Ağustos 2013 Cumartesi

ASILSIZ İHBARCI Mustafa Demirkanlı'nın Bulunmaz'ı ihbar ettiği süreç:

H. Hilmi Bulunmaz'a Avukatlardan da Davalar Açılmaya Başladı
Amatör yazarlara hizmet veren  bir blogspot'a sahip olan ve tiyatro insanlarına yönelik hakaret ettiği iddiasıyla hakkında birçok ceza ve hukuk davası açılan ve çok sayıda hem ceza hem de hukuk mahkemelerinden ceza alan H. Hilmi Bulunmaz hakkında, hiçbir tanışıklığı olmayan, sadece müvekkilleri adına savunma yapan ya da iddiada bulunan avukatlara da hakaret ettiği iddiasıyla çeşitli davalar açılmakta.

Haluk Bilginer, Kemal Aydoğan ve Oyun Atölyesi'nin avukatı Süleyman Anıl tarafından yapılan suç duyurusu sonrası Anadolu 40. Sulh Ceza Mahkemesi'nde  yargılanması devam ederken, Ö. Faruk Kurhan'ın avukatı Eyyüp Fırat Kuyurtar (50.000 TL) ve Dergimiz Avukatı Reyhan Kayışlı tarafından (15.000 TL) mesleki itibarlarının rencide edildiği gerekçesi ile hukuk (tazminat) davaları açıldığı gibi aynı konuda Cumhuriyet Savcılıkları'na da suç duyurularında da bulunulmuş.

Şahsın, tek başına ve Coşkun Büktel'le birlikte kayda aldıkları, tiyatro insanlarına yönelik ağır hakaretler içerdiği düşünülen video kayıtlarının da çeşitli uluslararası video paylaşım sitelerinde yayında olduğu tespit edildiği, tüm sitelerin tarama işleminin devam etmekte  olduğu ifade edilmiştir.

Daha önce İstanbul Barosu'na yönelik hakaretler içerdiği düşünülen bir video kaydı, ilgili Baro'ya iletilmişti.
Haber Giriş Tarihi: 16 Agustos 2013