11 Temmuz 2013 Perşembe

Bulunmaz'a "İFTİRA MÜTALÂASI" yazıp hukuka sunan başak geçiyor!

Türkiye tiyatrosunun hızla, hem de şimşek hızıyla ceset hâline gelmesi için elindeki tüm olanakları sonuna dek kullanan "ENTELEKTÜEL VE HUKUKSAL LİNÇ KAMPANYASI" ana sponsorlarından TEB (Tiyatro Eleştirmenleri Birliği), devrimci hayatın her alanındaki tiyatro eylemlerini kirletmek için, dilimizin bozulması yönünde gayet büyük çabalar harcıyor. Bilimsel Sosyalizm'e ve Marksist-Leninist düşünüşe aykırı estetik yazılar sipariş veren çok revizyonist Evrensel Gazetesi de, Marksist Estetik bilincin önündeki pis barikatlara kan taşıyan yazarlara geyik muhabbeti boyutunda anlamsız yazılar yazdırmaya devam ediyor!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

HUKUK VAR MI

Neredeeen nereyeee…

Hani, Memet Ali Alabora, Gezi eylemlerinin ilk günlerinde bir tweet atmıştı da, Padişahımız Efendimiz hemen çıkıp: “Sanatçının biri kalkıp itiraf etmiş, ‘Mesele sadece gezi parkı değil arkadaş, sen hâlâ anlamadın mı hadi gel’ diyor. Siz biliyorsunuz onu… Evet, siz biliyorsunuz onu… Açık açık itiraf etmiş… Meselenin gezi olmadığını... Mesele ne peki? Ak Parti iktidarını yıkmak. Eğer demokrasi ve adalet diye bir şey varsa, bunun hesabını senden sormaz isek namerdiz” diye buyurmuştu ya, işte bu nedenle Küçük Padişah da onun gerisinde kalmak istemedi.

Yalnız, Padişahımız Efendimiz: “Bu ülkede hukuk varsa bunun hesabını soracağız” dediğinde ne yalan söyleyeyim, içime sular serpildi.

Demek bu ülkede hukuk hâlâ yürürlükteydi(!).

(Kaynak: Evrensel)