3 Temmuz 2013 Çarşamba

Bulunmaz, yalnızca Bülent Sezgin'le değil, hiçbir LİNÇÇİ ile uzlaşmıyor!

T.C.
İSTANBUL ANADOLU
CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI
UZLAŞTIRMA BÜROSU

Soruşturma No: 2013/75791

SORGULAMA TUTANAĞI
(Şüpheli İçin)

İFADE VERENİN *:
T.C. Kimlik Numarası: 50482204039
Adı ve Soyadı: HÜSEYİN HİLMİ BULUNMAZ
Baba ve Ana Adı: MEHMET CEMALETTİN - NEBAHAT
Doğum Yeri ve Tarihi: ÇUBUKLU - 10/07/1955
Nüfusa Kayıtlı Olduğu Yer: FATİH / İSTANBUL
İkâmetgâh Yahut Mesken Adresi: Ali Baba Türbe Sk. Onur Han N: 13/8-9 Çemberlitaş Eminönü / İSTANBUL
Varsa Telefonu (Ev-İş-Cep-İrtibat): 0532 642 88 57
Mesleği, Ekonomik Durumu: Sanatçı
Medeni Hâli, Çocuk Sayısı: Evli
İfadenin Alındığı Yer: Cumhuriyet Savcısı Odası

İfade verene suç anlatıldı, müdafi seçme hakkının bulunduğu ve onun hukukî yardımından yararlanabileceği, müdafiin ifade alma sırasında hazır bulunabileceği, müdafi seçecek durumda değilse ve bir müdafii yardımından yararlanmak istediği takdirde kendisine baro tarafından bir müdafi görevlendirilebileceği, yakınlarından istediğine yakalandığının derhal bildirileceği, isnat edilen suç hakkında açıklamada bulunmamasının kanunî hakkı olduğu, şüpheden kurtulması için somut delillerinin toplanmasını isteyebileceği kendisine hatırlatılıp açıklandı.

SORULDU: "Bana okumuş olduğunuz şikâyet dilekçesinde göstermiş olduğunuz pasajlar, benim yönettiğim İnternet sitesinden, benim tarafımdan yazılmış yazılarla ilgilidir. Bu yazılar, Bülent Sezgin'e hitaben yazılmış yazılardır ve bunları yazıp İnternet'e verdiğim tarih de, şikâyet dilekçesinde yazılı olan tarihtir. Yönettiğim İnternet sitesi bana ait Bulunmaz Tiyatro'ya ait bir sitedir. www.tiyatroyun.blogspot.com isimli bir sitedir. Benim kişisel blogumdur. Ben bu mesajları, Bülent Sezgin'e yönelik olarak, 2009 yılı nisan ayında, yine İnternet üzerinde ve birçok kişinin katılımı ile bana yönelik söylemleri sebebiyle yazmıştım. Hakaret etmek gibi bir kastım yoktur ve böyle olsa bile bu yayınların üzerinden uzun zaman geçmiştir. Bu sebeple suçlamaları kabul etmiyorum. Uzlaşma teklifini de kabul etmiyorum. Söyleyeceklerim bundan ibarettir." dedi.

Ceza Muhakemesi Kanunu'nun 147'nci Maddesi'nde yazılı hususların yerine getirilmesinden sonra tutanak okunup, ifade veren ile hazır bulunanlar tarafından imza altına alınmıştır. 03/07/2013

Hacı Mehmet Tülü       Ayşegül Kaygusuz       Hüseyin Hilmi Bulunmaz
Cumhuriyet Savcısı             Zabıt Kâtibi                              Şüpheli