24 Mayıs 2013 Cuma

Tevbe sunan Günay linççi dergiye verdiği reklâm için tevbe edecek mi?

Eski Bakan'dan Kafa Karıştıran Tivit!

Eski Bakan Ertuğrul Günay'ın attığı tweet'ler kafalarda soru işareti oluşturdu

Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve AK Partili Milletvekili Ertuğrul Günay, bugün Twitter hesabında ''Başkasının yediğine içtiğine karışmak kolay; marifet, insanın kendisini haramdan, haksızlıktan sakınması' Hayırlı cumalar!'' ifadesine yer verdi.

Alkol ile ilgili düzenlemeleri de içeren bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifinin, TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilmesiyle birlikte, ilgili düzenlemeye yönelik olumlu ve olumsuz eleştiriler yapılmaya başlandı.

Alkol düzenlemesinin ağırlıklı olarak konuşulduğu bugün de Günay'ın, günlerden Cuma olması vesilesi ile yazdığı tweet'ler dikkat çekti.

Günay, Cuma tweet'lerinde şu ifadelere yer verdi:

"Cuma vesile; '...altın ve gümüşü (serveti) yığıp da, Allah yolunda harcamayanlara, elem verici azabı haber ver!' Tevbe 34"

"Yığdıkları servet, cehennem ateşinde kızdırılıp bedenleri dağlandığında 'biriktirdiğiniz malın artık azabını da tadın' denilecek. Tevbe, 35"

'''Başkasının yediğine içtiğine karışmak kolay; marifet, insanın kendisini haramdan, haksızlıktan sakınması' Hayırlı cumalar!''

(Kaynak: HABER VAKTİM)