25 Mayıs 2013 Cumartesi

LİNÇÇİ Mimesis, LİNÇÇİ Orhan Aydın'ın anlamsız zırvasını yayınladı...

Türkiye tiyatrosunun ceset hâline gelmesine neden olan şahıslardan biri de Orhan Aydın...

Türkiye tiyatrosunun çürümesine omuz veren şahıslardan biri de Orhan Aydın...

Türkiye tiyatrosunun küflenmesi için her türlü hokkabazlığı yapan şahıslardan biri de Orhan Aydın...

Türkiye tiyatrosunun "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" adlı nur topu gibi bir çocuğa sahip olmasını sağlayan şahıslardan biri de Orhan Aydın...

Türkiye tiyatrosunun gayet net ceset hâline gelip tamamıyla çürüyerek, azgınca küflenmesine ve de nur topu gibi bir "ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" çocuğuna sahip olmasına yardım ve yataklık eden şahıslardan biri olarak alnında LİNÇ beresi çıkıp "soL" saflarda türkü söyleyen Orhan Aydın'ı, tabiî ki LİNÇÇİ Mimesis sitesi sahiplendi!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Daha sonra açıklama yapan tiyatrocu Orhan Aydın "Görüldüğü gibi sanat alanının bütün temsilcileri opera, bale, senfoni ve tiyatronun temsilcileri sokağa çıkmış durumda. Bizi izleyen insanlar, işin bize kadar gelmiş olmasını sorgulamalı. Sanat alanlarımızın yok edilmesine ülke insanlarımızın sanat hakkının engellenmesine karşı durmamız gerektiğini algılamalı. Burada olan herkesin dileği işlerini yapmak, saygın bir şekilde üretmektir. Burada amaç dünya insanlığı ile ülke insanlarının arasındaki barış köprüsünü çoğaltmaktır" diye konuştu.

(Kaynak: Mimesis)

***

Ayrıca bakınız:

LİNÇ imzacısı 1100 kişi Taksim eylemine neden tam kadro katılamadı?

Melih Anık, LİNÇÇİ lider Genco Erkal'a doğru soru sormasını öğretiyor!

LİNÇÇİ tiyatro sitesi "Biber gazı yemeyecek kadar slogan atın"ı ima etti!