13 Mayıs 2013 Pazartesi

Bulunmaz, Av. Süleyman Anıl'la Av. İbrahim Demirci'ye ceza dersi verdi!

Bu fotoğraf,  6 Mayıs 2013 günü adını öğrenmediğim bir esrarkeş tarafından çekildi!

"OYUN ATÖLYESİ" şirketinin tuttuğu avukat Süleyman Anıl'ın 6352 Sayılı Yasa'ya aykırı bir biçimde beni "KADIKÖY CUMHURİYET SAVCILIĞI" makamına gayet haksız olarak "DAVA VE ŞİKÂYET" etmesi sonucu 6 Mayıs 2013 Pazartesi günü gittiğim İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nı sevdiğim için, 13 Mayıs 2013 Pazartesi günü yine aynı çakma davayla ilgili olarak Adalet Sarayı'nı ziyaret etme isteği duydum.

Mevzuata ve yasalara aykırı bir biçimde beni mahkûm ettirmek isteyen İstanbul Barosu avukatlarından Süleyman Anıl ve onun tuttuğu avukat İbrahim Demirci'ye ceza, hukuk, ceza hukuku, ceza felsefesi ve hukuk felsefesi dersleri vermek için İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'ndaki 40. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeydim. Mahkeme kalemindeki emekçilerle ve bu mahkemenin yargıcı Sayın Ali Çetin'le görüşerek, her satırı bir ders içeren dilekçemi sundum. Yargıç, o ânda bir başka davayla ilgili olarak, bir polis ve bir "suçlu" ile "denetimli serbestlik" ifadesi almasına karşın, dilekçemi hemen alıp inceleyerek imzalamakla kalmayarak, ilgili adalet emekçisine verilmesini de sağladı... Yargıçlar, asla avukatlar gibi değil... 

16 Mayıs 2013 Perşembe günü saat 11.25'te ilk duruşması yapılacak bu yasalara aykırı "DAVA VE ŞİKÂYET" dosyası gündeme gelir gelmez, tabiî ki, daha somut eleştirilerim mutlaka olacak. Yine aynı gün ve saat 9.30'da İstanbul 4. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde Ömer Faruk Kurhan ve onun tuttuğu acemi avukatlar Eyyüp Fırat Kuyurtar ile Uğur Demirci Tosun'a da ceza, hukuk, ceza hukuku, ceza felsefesi ve hukuk felsefesi dersleri vereceğim için, Kartal'daki duruşmaya yetişememe durumu söz konusu. İstanbul Anadolu 40. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya yetişemeyerek, Süleyman Anıl ile İbrahim Demirci'ye zorunlu dersleri veremezsem, daha şimdiden, kendilerinden son derecede özür dilerim!

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz

***

Ayrıca bakınız:

Bulunmaz, Süleyman Anıl ile yapacağı hukuk maçına sıkı hazırlanıyor!

Bulunmaz, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi avukatı Süleyman Anıl'a ders veriyor!

Bulunmaz, yarınki ilk mesaisine Anadolu Adalet Sarayı'nda başlayacak!