13 Mayıs 2013 Pazartesi

Bulunmaz'dan ceza, hukuk, ceza hukuku, hukuk felsefesi dersleri alınır

Ben, hayatım boyunca, verebildiğim derslerin karşılığında hiçbir zaman için para almamaya olağanüstü özen gösteren biriyim... Kurucusu olup, kendi yönettiğim Bulunmaz Kültür Merkezi ve Bulunmaz Tiyatro'daki oyunculuk ve yazarlık çalışmalarını ücretsiz olarak sürdürürken, bu kez ceza, hukuk ve hukuk felsefesi dersleri vermeye başladım. Avukatların zamanları fazla olmadığı ve özgür zamanlarında da müvekkil bulmakla yükümlü oldukları için, avukatlara bir ayrıcalık tanıyıp, onlara adliyede ceza, hukuk, ceza hukuku ve hukuk felsefesi dersleri de verebiliyorum! 

Ben, ceza, hukuk, ceza hukuku ve hukuk felsefesi derslerini, yalnızca İstanbul kentiyle sınırlı tutmayıp, başta İzmir kenti olmak üzere, diğer kentlere de taşıyabiliyorum. 6 Mayıs 2013 Pazartesi günü İzmir'e gidip, 7 Mayıs 2013 Salı günkü Karşıyaka 1. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde de İzmir Barosu avukatlarından Murat Çoban'a çok güzel bir ders verdim. LİNÇ KAMPANYASI ana sponsoru Tiyatro... Tiyatro... Dergisi acemi yazarlarından Seval Deniz Karahaliloğlu'nun avukatlığını üstlenmesine karşın, bu görevini asla ve kesinlikle yerine getiremeyen İzmir Barosu avukatlarından Murat Çoban, hukuksal öğrenmeye kapalı biri olsa bile, ben, elimdeki çağcıl öğretim programını, İzmirli avukat Murat Çoban'a da uygulamaya başladım. İzmir'deki hukuksal turnem devam ederken, tabiî ki, esas ders programımı İstanbul'daki adliyelerde sürdürüyorum. 


Bu kez de, İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda LİNÇ KAMPANYASI ana sponsorlarından Oyun Atölyesi'nin avukatları İbrahim Demirci ile Süleyman Anıl'a verdiğim hukuk dersleri çok büyük bir hızla sürerken, İstanbul Çağlayan Adalet Sarayı'nda da şu kişilere hukuk dersi verdim:

Avukat Burhan Gün

Avukat Eyyüp Fırat Kuyurtar
Avukat İbrahim Demirci
Avukat İnan Yılmaz
Avukat Reyhan Kayışlı
Avukat Süleyman Anıl
Avukat Uğur Demirci Tosun

Sadece örgün eğitimle sınırlı kalmayıp açık öğretime de özen gösterdim. Manisa'daki acemi avukat Mehmet Bozkır'a hukuk dersleri verebildim.


HUKUK DERSİ VERDİĞİM AVUKATLARIN TOPLU LİSTESİ:

1 - AVUKAT BURHAN GÜN
2 - AVUKAT EYYÜP FIRAT KUYURTAR
3 - AVUKAT İBRAHİM DEMİRCİ
4 - AVUKAT İNAN YILMAZ
5 - AVUKAT MEHMET BOZKIR
6 - AVUKAT MURAT ÇOBAN
7 - AVUKAT REYHAN KAYIŞLI
8 - AVUKAT SÜLEYMAN ANIL
9 - AVUKAT UĞUR DEMİRCİ TOSUN

Sosyalist Sanatçı Hilmi Bulunmaz