3 Mayıs 2013 Cuma

Gülhan Avşar Demirkanlı, Hilmi Bulunmaz'ı yine savcılığa şikâyet etti!...

Türkiye'nin en eski yaşayan tiyatro dergisinin yeni sahibi Gülhan Avşar Demirkanlı, kendisini hukuksal ve yazınsal olarak ifade edebilecek durumda olmadığından, onun kendisini savunmak için tuttuğu avukatı Reyhan Kayışlı'nın fotoğrafını yayınlıyoruz!


T.C.
İSTANBUL
CUMHURİYET BAŞSAVCILIĞI
Genel Soruşturma Bürosu

Soruşturma No: 2012/170903


MÜŞTEKİNİN İFADE TUTANAĞI

Müşteki GÜLHAN DEMİRKANLI, NİYAZİ Kızı MUAZZEZ'den olma, 04/11/1972 doğumlu, ili, ÜSKÜDAR ilçesi, ZEYNEP KAMİL köy/mahallesi, 57 cilt, 2414 aile sıra no, 35 sıra no'da nüfusa kayıtlı, İlkokul Mezunu mezunu Merkez Mah. Reha Yurdakul Sk. No.28 İç Kapı No:1 Şişli/ İSTANBUL ikamet eder olduğunu söyledi. GSM:0533 375 27 75

Müştekiye CMK'nun 234 ncü maddesi uyarınca hakları (delillerin toplanmasını isteme Soruşturmanın gizlilik ve amacını bozmamak koşuluyla Cumhuriyet Savcısından belge örneği isteme, vekili yoksa baro tarafından kendisine bir avukat görevlendirilmesini isteme, CMK 153. maddeye uygun olmak koşuluyla vekili aracıyla soruşturma belgelerini ve el konulan ve muhafazaya alınan eşyayı inceletme, Cumhuriyet Savcısının kovuşturmaya yer olmadığı yönündeki kararına kanunda yazılı usule göre itiraz hakkının kullanma haklarının bulunduğu açıkça) hatırlatıldı.


Müşteki: Avukatım hazırdır demekle, İstanbul Barosu Avukatlarından Av.Reyhan KAYIŞLI (42667) müşteki vekili olarak huzura alındı.


SORULDU: Ben Tiyatro Tiyatro isminde bir dergi çıkarmaktayım. Şüpheli kendisine ait internet sayfasında sürekli tiyatroculara hakaret ettiği için biz bir internet ortamında bunu kınamak için küfürsüz yayın adı altında imza kampanyası açtık. Bu imza kampanyasına 1100 kişi imza kampanyası verdi. Bunun üzerine şüpheli yazılarında sürekli bizi linçilikle suçluyor ve internet ortamında kendi sayfasında fotoğrafımı yayınlayarak altına linççi orospu çocukları diye paylaşım yapıyor. Keza kendi sayfasından "bunlar Kültür Bakanlığından avanta, sadaka alıyor" diyerek hakaret ediyor ve "Gülhan Demirkanlı arka kapağını Kültür Bakanlığına sattı" diyerek hakarette bulunuyor.


Uzlaşmanın hukuki sonuçlarını ve mahiyetini anladım. uzlaşmak İSTEMİYORUM dedi.


MÜŞTEKİ VEKİLİNDEN SORULDU: Müvekkilimin ifadesine aynen katılıyorum. Şüphelinin cezalandırılmasını talep ediyorum, dedi.


Başka bir diyeceği olmadığını beyanla, ifadesi okundu, doğrudur dedi. İmzası alındı. 03/04/2013


MUZAFFER PİŞİRİCİ 22004   HÜLYA AKÇIL 141621  GÜLHAN DEMİRKANLI  REYHAN KAYIŞLI 42667