21 Mayıs 2013 Salı

Bulunmaz'ın, Burhan Gün, Eyyüp Fırat Kuyrtar, İbrahim Demirci, İnan Yılmaz, Mehmet Bozkır, Murat Çoban, Reyhan Kayışlı, Süleyman Anıl, Uğur Demirci Tosun adlı avukatlarla boğuşup, onlara teker teker ders verdiği bir süreçte, çok olağan bir avukatlık hâlinin Milliyet'e yansıması!

Tıklayınız: "GİTMEDİĞİ HASTANE RAPOR HAZIRLAMIŞ!"

***

Ayrıca bakınız:

"ENTELEKTÜEL LİNÇ KAMPANYASI" düzenlenmesine yardım ve yataklık yapan "OYUN ATÖLYESİ" şirketinin çok ilginç vekilleri avukat Süleyman Anıl ile onun tuttuğu avukat İbrahim Demirci, benim ilkokuldan başka herhangi bir okul yüzü görmemem, giyimime dikkat etmemem, konuşmalarımı çekinmeden, açıkça, dobra dobra yapmam, avukatlık mesleğinden kesinlikle hoşlanmamam, özellikle avukatlar karşısındaki hukuksal üstünlüğüm nedeniyle, duruşmalar sırasında bile, bana karşı, evrensel hukuksal normlarına hiç uymayan biçimlerde davranmışlardır. Hattâ hattâ, İstanbul 7. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki 2011/217 E. dosyasına bağlı duruşmalar sırasında, benim "NORMAL BİRİ OLMADIĞIM, AKLİ DENGEMİN YERİNDE OLMADIĞI"
yönünde söylemler geliştirmekle birlikte, duruşma salonundan henüz çıkarken, beni "ŞUBEYE ÇEKTİRECEĞİNİ" bile dile getirebilmiştir. Bununla ilgili olarak İstanbul 7. Sulh Ceza Mahkemesi'ndeki "CELSE NO: 2" tutanağı incelenebilir. İşbu tutanaktan tadımlık sunuyorum:

"Müşteki vekilinden soruldu: 'İncelemeye bir diyeceğimiz yoktur. Sanığın cezaî ehliyetinin araştırılmasını istiyorum. Zîra bize duruşma sonrası bile hakaret etmiştir.' dedi.

Katılan vekilinin sanığın (HİLMİ BULUNMAZ'IN) AKLÎ DENGESİ KONUSUNDA RAPOR ALINMASI TALEBİNİN dosya içeriğine göre REDDİNE"

"T.C. İSTANBUL ANADOLU 40. SULH CEZA MAHKEMESİ YARGIÇLIĞI'NA" sunulmuş "DOSYA NO: 2013/854" içeriğindeki "AÇIKLAMALAR" metnini okumak için lütfen mutlaka tıklayınız:

Bulunmaz, LİNÇÇİ Oyun Atölyesi avukatı Süleyman Anıl'a ders veriyor!